Brafab

Brafab Leone Spisebord

Leone Spisebord fra Brafab: Perfekt for norske sommerdager! Med Leone Spisebord fra Brafab kan du skape en elegant og inviterende atmosfære for sommer...
Les mer
  • Solid spisebord fra Brafab
  • Pulverlakkert aluminium for lang levetid
  • Enkelt vedlikehold

Leone Spisebord fra Brafab: Perfekt for norske sommerdager!

Med Leone Spisebord fra Brafab kan du skape en elegant og inviterende atmosfære for sommermåltider under åpen himmel. Enten du arrangerer en familiemiddag eller en sosial sammenkomst med venner, tilbyr dette bordet kombinasjonen av estetisk appell og funksjonalitet som enhver uteplass fortjener.

Designet for varighet og estetikk

Dette spisebordet, tilgjengelig i både hvitt og sort, representerer en moderne tilnærming til utendørs møblering. Den pulverlakkerte aluminiumsrammen sikrer langvarig holdbarhet mot vær og vind, noe som er essensielt i det norske klimaet.

Praktisk vedlikehold for travle husholdninger

Leone Spisebord krever minimalt med vedlikehold. En enkel rengjøring med klut og mildt såpevann er alt som trengs for å opprettholde bordets skjønnhet. Et tillegg av et møbeltrekk gir ytterligere beskyttelse og forenkler vedlikeholdet ytterligere.

Tilpasset dine behov

Med målene L:200cm B:100cm H:74cm, tilbyr Leone Spisebord rikelig med plass for både matretter og dekorasjoner, og gir deg friheten til å tilpasse oppsettet til forskjellige anledninger.

En del av en større serie

Leone Spisebord kan kombineres med andre elementer fra Brafabs Leone serie for å skape et helhetlig og gjennomtenkt utemiljø. Det er perfekt for de som ønsker å utvide sin uteplass med matchende møbler av høy kvalitet.

Varenummer: BF10802101121

Mål

Farge
Sort
Materiale
Aluminium
Antall ben
4
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
200
cm
Bredde
100
cm
Høyde
74
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
36
kg
Totalvolum
0,226644
Kolli 1 - Høyde
11
cm
Kolli 1 - Lengde
202
cm
Kolli 1 - Volum
0,226644
Kolli 1 - Vekt
36
kg
Kolli 1 - Bredde
102
cm

Lignende produkter

I denne serien