Park Picnicbord

Utforsk utendørs middager med Park Picnicbord i teak! For de som elsker å tilbringe tid utendørs, tilbyr Park Picnicbord den perfekte blandingen av fu...
Les mer
  • Laget av robust, ubehandlet teak for langvarig bruk
  • Sertifisert bærekraftig tre fra statlige plantasjer
  • Tilgjengelig i både kvadratisk og rund form for fleksibel bruk

Utforsk utendørs middager med Park Picnicbord i teak!

For de som elsker å tilbringe tid utendørs, tilbyr Park Picnicbord den perfekte blandingen av funksjonalitet og naturlig skjønnhet. Uansett om det er for et familiemåltid i bakgården eller en koselig kaffestund i solen, er dette bordet designet for å tilføre stil og komfort til dine utendørs øyeblikk.

Design og spesifikasjoner

Park Picnicbord er laget av ubehandlet teak som kommer fra statlige plantasjer i sentral og øst Java. Dette miljøvennlige materialet er ikke bare robust, men også naturlig rikt på oljer som gir eksepsjonell holdbarhet og værbestandighet. Bordet kommer i to forskjellige former: kvadratisk på 50x50 cm og rundt med en diameter på 50 cm, begge med en høyde på 50 cm.

Praktisk og bærekraftig

Park Picnicbord er sertifisert av Indonesian Legal Wood, noe som forsikrer at det er produsert på en bærekraftig måte. Bordets sammenleggbare design gjør det ekstra praktisk for lagring og mobilitet, noe som gjør det ideelt for både faste og midlertidige utendørs settinger.

Vedlikeholdstips

Selv om teak er kjent for sin holdbarhet og evne til å motstå elementene, kan litt regelmessig vedlikehold forlenge livet til ditt picnicbord. En mild vask og sporadisk behandling med teakolje vil holde det ser friskt og nytt ut.

Ideell for enhver anledning

Enten det er for en impromptu grillfest eller en avslappende ettermiddagste, er Park Picnicbord et flott valg. Dets allsidighet og holdbarhet gjør det egnet for alt fra private hjem til offentlige parker.

Varenummer: BN1080031533

Mål

Farge
Teak
Materiale
Ubehandlet Teak
Benfarge
Teak
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
50
cm
Bredde
50
cm
Høyde
50
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
5,3
kg
Totalvolum
0,02808
Kolli 1 - Høyde
9
cm
Kolli 1 - Lengde
60
cm
Kolli 1 - Volum
0,02808
Kolli 1 - Vekt
5,3
kg
Kolli 1 - Bredde
52
cm

Lignende produkter

Vedlikeholdsprodukter