Brafab

Brafab Florina Pute

Frisk opp uteplassen din med Florina Pute fra Brafab! Med Florina-serien fra Brafab blir det enkelt å tilføre liv og farge til terrassen, balkongen el...
Les mer
  • Laget av vannavvisende 100% Dralon® med teflonbelegg
  • Høy lysekthet for langvarig fargefasthet
  • Fylling av skum og fiber for optimal komfort

Frisk opp uteplassen din med Florina Pute fra Brafab!

Med Florina-serien fra Brafab blir det enkelt å tilføre liv og farge til terrassen, balkongen eller hagen din. Florina Puten tilbyr en rik palett av farger som transformerer din spisestol, solseng, posisjonsstol eller hammock til et pulserende midtpunkt i ditt uterom. Laget av 100% Dralon® – en premium akrylkvalitet belagt med teflon – garanterer Florina Puten ikke bare visuell tiltrekningskraft, men også enestående holdbarhet og komfort.

Ultimat komfort med premium materialer

Florina Puten er designet med din komfort i fokus. Med en fylling av både skum og fiber, sikrer den en behagelig sitteopplevelse uansett om du nyter en bok i solen eller samler familien for et måltid utendørs. Dralonstoffet tilbyr en vannavvisende overflate som er ideell for utendørs bruk, med en lysekthet på 6 av 8, noe som gjør putene svært motstandsdyktige mot falming i solen.

Vedlikeholdsfri og langvarig kvalitet

Dralon® er kjent for sin lave vedlikeholdsprofil og raske tørkeegenskaper, noe som gjør Florina Puten enkel å håndtere og vedlikeholde. Stoffet er mindre mottakelig for mugg og lett å rengjøre, noe som gjør putene ideelle for utendørs områder som ofte er utsatt for vær og vind. Florina Puten er den perfekte kombinasjonen av estetikk, komfort og holdbarhet.

Transformasjon av uteplassen

Enten du ønsker å friske opp din eksisterende uteplass eller skape et helt nytt utendørs miljø, tilbyr Florina Puten fra Brafab en umiddelbar oppgradering. Med et bredt utvalg av levende farger, kan du enkelt matche eller kontrastere med din utendørs dekor, og skape et personlig og innbydende uterom som reflekterer din stil og smak.

Varenummer: BF10301221381

Mål

Farge
Antrasitt
Materiale
100% Dralon, Skum og fiber fyll
Stofftype
Akrylkvalitet belagt med teflon
Stoffnavn
Dralon®
Fargeekthet
6-8

Produktmål

Bredde
51
cm
Høyde
120
cm
Sittedybde
46
cm
Rygghøyde
74
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
2
kg
Totalvolum
0,05

Lignende produkter

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter