Brafab

Brafab Leone Midtdel

Skap din drømmeuteplass med Brafab Leone Modulsystem! Enten du har en romslig terrasse eller en koselig balkong, er Brafab Leone modulsystem det per...
Les mer
  • Ingen montering
  • Del av en serie
  • Solid kontruksjon

Skap din drømmeuteplass med Brafab Leone Modulsystem!

Enten du har en romslig terrasse eller en koselig balkong, er Brafab Leone modulsystem det perfekte valget for å skape din ideelle utendørs oase. Med sitt moderne og tidsriktige design, tilpasser Leone seg til alle dine behov og ønsker.

Full fleksibilitet og tilpasning

Brafab Leone gir deg friheten til å velge og kombinere ulike moduler for å skape en unik utendørs opplevelse. Enten du drømmer om en stor hjørnesofa eller en mer intim sittegruppe, gir Leone serien deg muligheten til å realisere dine visjoner uten begrensninger.

Mangfold av valgmuligheter

Leone serien tilbyr et bredt spekter av moduler, slik at du kan skreddersy ditt utendørs møbelsett nøyaktig slik du ønsker. Velg blant ulike størrelser, former og stiler for å matche din personlige smak og utendørs plass.

Lett vedlikehold for langvarig bruk

Vedlikeholdet av Leone modulsystem er enkelt og ukomplisert. Vask møblene med mildt såpevann for å bevare det flotte utseendet. Putene kan impregneres før bruk for ekstra beskyttelse, og det finnes også tilpassede møbeltrekk for ytterligere beskyttelse.

Kvalitet og komfort i hvert element

Brafab Leone er ikke bare designet for estetikk, men også for komfort og holdbarhet. Hver modul er laget med omtanke for å gi deg en komfortabel og avslappende opplevelse, samtidig som den tåler ulike værforhold.

Transformér din uteplass med Brafab Leone

La Brafab Leone være sentrum for dine utendørs sammenkomster. Med sin stilfulle design og fleksible konfigurasjoner, kan du enkelt transformere ethvert uterom til et innbydende og funksjonelt oppholdssted.

Varenummer: BF1050010400

Mål

Farge
Hvit
Materiale
Aluminium, Stoff, Tekstil
Stofftype
Polyester
Antall ben
4
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Hvit
Antall seter
1
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
70
cm
Dybde
74
cm
Høyde
77
cm
Sittehøyde
42
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
9
kg
Totalvolum
0,38592
Kolli 1 - Høyde
67
cm
Kolli 1 - Lengde
80
cm
Kolli 1 - Volum
0,38592
Kolli 1 - Vekt
9
kg
Kolli 1 - Bredde
72
cm

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter