Brafab

Brafab Brage Parasollfot

Brage Parasollfot fra Brafab: Sikker og stilfull støtte for din parasoll! Når solen skinner og du ønsker å nyte dagen utendørs, er en stabil og påli...
Les mer
  • Solid konstruksjon
  • Enkel Montering
  • Lett å betjene

Brage Parasollfot fra Brafab: Sikker og stilfull støtte for din parasoll!

Når solen skinner og du ønsker å nyte dagen utendørs, er en stabil og pålitelig parasollfot essensiell. Brage Parasollfot fra Brafab, tilgjengelig i to varianter på 35 kg og 15 kg, er designet for å gi din parasoll den nødvendige støtten. Enten du har en stor parasoll eller en mindre en, har Brage Parasollfot den perfekte løsningen for deg.

35kg Variant: Ideell for store parasoller

Den større varianten av Brage Parasollfot veier 35 kg og er fylt med solid betong. Denne foten er optimal for parasoller med en diameter på opptil 3 meter og passer til stenger som måler mellom 35 og 48 mm i diameter. Med sin tunge vekt og robuste design, er denne foten perfekt for større parasoller som trenger ekstra stabilitet.

15kg Variant: Perfekt for mindre parasoller

Den mindre 15 kg varianten er ideell for mindre parasoller. Denne foten, også fylt med betong, støtter parasoller med en stangdiameter på 30-38 mm. Lett og praktisk, er denne foten et utmerket valg for mindre uterom eller balkonger der plass er en begrensning.

Gummilist for beskyttelse av underlaget

Begge variantene av Brage Parasollfot kommer med en gummilist rundt kanten. Dette designelementet beskytter underlaget mot riper og skader, noe som gjør foten ideell for bruk på alle typer overflater, fra terrassebord til fliser.

Langvarig og estetisk tiltalende

Brage Parasollfot fra Brafab er ikke bare praktisk, men også estetisk tiltalende. Den enkle og elegante designen komplementerer ulike typer parasoller og passer inn i ethvert utemiljø, enten det er en hjemmeterrasse eller et utendørs serveringsområde.

Enkel i bruk og vedlikehold

Vedlikeholdet av Brage Parasollfot er enkelt og brukervennlig. Den robuste konstruksjonen og kvalitetsmaterialene sikrer lang levetid med minimalt vedlikehold. Et simpelt vask med såpevann holder foten ren og pen.

Varenummer: BF10662

Mål

Farge
Sort
Materiale
Betong

Produktmål

Diameter
50
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
37
kg
Totalvolum
0,0513
Kolli 1 - Høyde
15
cm
Kolli 1 - Lengde
60
cm
Kolli 1 - Volum
0,0513
Kolli 1 - Vekt
37
kg
Kolli 1 - Bredde
57
cm

Lignende produkter