Brafab

Brafab Andy Spisestol

Andy Spisestol fra Brafab – En klassiker i ny drakt! Andy Spisestol fra Brafab er en tidløs klassiker som har gledet eiere i mange år, og dens popular...
Les mer
  • Justerbar ryggstøtte for personlig komfort
  • Kan klappes sammen for praktisk oppbevaring
  • Del av en større serie for komplett utendørs løsning

Andy Spisestol fra Brafab – En klassiker i ny drakt!

Andy Spisestol fra Brafab er en tidløs klassiker som har gledet eiere i mange år, og dens popularitet vitner om en kvalitet som aldri går av mote. Med sin solide konstruksjon og elegante design, kombinerer Andy stol det beste fra to verdener - holdbarhet og stil. Dens varierte fargekombinasjoner sørger for at denne serien alltid føles moderne og frisk.

Designet for komfort og fleksibilitet

Andy er designet med din komfort i tankene. Ryggstøtten kan justeres til flere posisjoner, noe som lar deg finne den perfekte vinkelen for din avslapning. Enten du nyter en lang lunsj i solen eller en kjølig kveldsbrise, garanterer Andy at du sitter behagelig.

Kvalitet som varer

Den pulverlakkerte aluminiumsrammen sikrer at din Andy Spisestol står imot elementene, mens Textilene-bekledningen tilbyr ekstra mykhet og komfort, selv uten bruk av puter. Kvaliteten på materialene betyr at denne stolen vil være en del av ditt utendørsrom i mange år.

Praktisk og plassbesparende

Andy Spisestol er ikke bare en fryd for øyet, men også praktisk. Den kan enkelt klappes sammen for å spare plass når den ikke er i bruk, noe som gjør den ideell for oppbevaring gjennom vinteren eller for å rydde plass når du trenger det.

Kompletterende serie

Andy er del av en større serie fra Brafab som inkluderer solsenger og fotskamler, samt et mangfold av bord i ulike størrelser og farger. Denne serien gjør det lett å skape et helhetlig og tiltalende utendørsområde.

Varenummer: BF10700823023

Mål

Farge
Khaki/Teak
Materiale
Aluminium, Teak, Textilene
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Khaki

Produktmål

Bredde
59
cm
Dybde
73
cm
Høyde
109
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
14
kg
Totalvolum
0,171864
Kolli 1 - Høyde
28
cm
Kolli 1 - Lengde
99
cm
Kolli 1 - Volum
0,171864
Kolli 1 - Vekt
14
kg
Kolli 1 - Bredde
62
cm

Lignende produkter

I denne serien