Lone Tepper

Lone Mayfair Teppe

Oppdag det rustikke og slitesterke Mayfair-teppet fra Lone Tepper! Hvis du leter etter et elegant og slitesterkt teppe som kan tåle hverdagens slit...
Les mer
  • Jaquardvevet chenille
  • Solid teppe
  • Enkelt å rengjøre

Oppdag det rustikke og slitesterke Mayfair-teppet fra Lone Tepper!

Hvis du leter etter et elegant og slitesterkt teppe som kan tåle hverdagens slitasje, er Lone Teppers Mayfair-teppe det perfekte valget for deg. Dette chenilleteppet er laget av polyester og bomull, og har en stødig bomullscanvas på baksiden for å sikre maksimal holdbarhet.

Med sitt rustikke orientalske mønster i blå og gyldne farger, gir Mayfair-teppet en varm og koselig følelse til ethvert rom det plasseres i. Det er enkelt å holde rent, og passer perfekt under et spisebord eller en sofagruppe.

Holdbarhet og enkel rengjøring

Mayfair-teppet er ikke bare vakkert å se på, det er også ekstremt slitesterkt. Takket være kombinasjonen av polyester og bomull, tåler det daglig slitasje og vil se bra ut i mange år fremover.

I tillegg er Mayfair-teppet enkelt å holde rent. Med en støvsuger eller en lett børsting kan du enkelt fjerne smuss og rusk fra teppet. Hvis det skulle oppstå flekker, kan du enkelt tørke dem bort med en fuktig klut.

Perfekt for spisebord eller sofagruppe

Mayfair-teppet er spesielt designet for å passe perfekt under et spisebord eller en sofagruppe. Det vil ikke bare beskytte gulvet ditt mot riper og skader, men vil også gi en varm og koselig atmosfære til rommet.

Uansett om du velger å plassere Mayfair-teppet i stuen, spisestuen eller soverommet, vil det definitivt gi et elegant preg til rommet ditt.

Oppsummering

Lone Teppers Mayfair-teppe er et vakkert og slitesterkt chenilleteppe laget av polyester og bomull. Med sitt rustikke orientalske mønster i blå og gyldne farger, gir det en varm og koselig følelse til ethvert rom det plasseres i. Det er enkelt å holde rent og passer perfekt under et spisebord eller en sofagruppe. Velg Mayfair-teppet fra Lone Tepper og gi rommet ditt en elegant oppgradering.

Varenummer: LO9412103104

Mål

Farge
Blå/oker

Produktmål

Lengde
290
cm
Bredde
200
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
13,44
kg
Totalvolum
0,0364
Kolli 1 - Lengde
200
cm
Kolli 1 - Bredde
14
cm
Kolli 1 - Høyde
13
cm
Kolli 1 - Volum
0,0364
Kolli 1 - Vekt
13,44
kg

Vedlikeholdsprodukter