Lone Tepper

Lone Hydra Teppe

Introduserer Hydra-teppet fra Lone Tepper! Hydra-teppet fra Lone Tepper er et deilig og tynt flossteppe som passer perfekt inn i alle rom og stilar...
Les mer
  • Mykt og tynt teppe
  • Kan spesialtilpasses på engenhånd
  • Enkelt å vedlikeholde

Introduserer Hydra-teppet fra Lone Tepper!

Hydra-teppet fra Lone Tepper er et deilig og tynt flossteppe som passer perfekt inn i alle rom og stilarter. Laget av maskinvevet polypropylen, gir dette teppet en myk og behagelig følelse under føttene, samtidig som det gir rommet et elegant utseende.

Unikt design

Hydra-teppet er designet for å gi deg enkelt vedlikehold og fleksibilitet. Teppet har en underside av filt som gjør at du enkelt kan tilpasse størrelsen og formen på teppet ved hjelp av saks, uten å måtte kante teppet i ettertid.

Dette unike designet gjør det enkelt for deg å skape et tilpasset utseende for rommet ditt, uavhengig av formen eller størrelsen på rommet.

Kvalitet og holdbarhet

Lone Tepper er opptatt av å tilby høy kvalitet og holdbarhet i alle produktene sine, og Hydra-teppet er intet unntak. Laget av slitesterk polypropylen, vil dette teppet vare i mange år med riktig pleie og vedlikehold.

I tillegg til å være slitesterkt, er Hydra-teppet også enkelt å rengjøre. Bare bruk en støvsuger eller en fuktig klut for å fjerne smuss eller flekker.

Tilgjengelighet og pris

Hydra-teppet fra Lone Tepper er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, slik at du kan finne den perfekte matchen for ditt hjem. Prisene varierer avhengig av størrelse og design, men uansett hvilken variant du velger, kan du være sikker på å få et kvalitetsprodukt til en god pris.

Oppsummering

Hydra-teppet fra Lone Tepper er en fantastisk tillegg til ethvert hjem. Med sitt deilige flossteppe, unike design, høy kvalitet og holdbarhet, samt tilgjengelighet og pris, vil dette teppet sørge for at du får en flott og funksjonell innredning i ditt hjem.

Varenummer: LO941100402204

Mål

Farge
Rust
Materiale
Polypropylen

Produktmål

Lengde
290 cm
Bredde
200 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
8,2 kg
Totalvolum
0,0544 m³
Kolli 1 - Lengde
200 cm
Kolli 1 - Bredde
17 cm
Kolli 1 - Høyde
16 cm
Kolli 1 - Volum
0,0544 m³
Kolli 1 - Vekt
8,2 kg

Vedlikeholdsprodukter