InHouse Ardebil Løper

Ardebil teppe fra InHouse - Klassisk og slitesterkt teppe med orientalsk mønster! Ardebil teppe fra InHouse er en vakker og klassisk teppevariant med ...
Les mer
  • 1'000'000 knuter pr. kvm.
  • Slitesterkt og enkelt vedlikehold
  • Stort utvalg størrelser og farger

Ardebil teppe fra InHouse - Klassisk og slitesterkt teppe med orientalsk mønster!

Ardebil teppe fra InHouse er en vakker og klassisk teppevariant med et orientalsk mønster. Teppet er produsert ved den anerkjente teppefabrikken Ragolle i Belgia, og er laget av høykvalitets heatset garn av 100% polypropylen. Dette gir et teppe som er både slitesterkt og enkelt å vedlikeholde.

1 million knuter pr. kvadratmeter

Ardebil teppe har hele 1 million knuter pr. kvadratmeter, noe som gir et tykt og vakkert teppe med lang holdbarhet. Det orientalske mønsteret er nøye knyttet for å skape en autentisk følelse av tradisjon og eleganse. Teppet finnes i et stort utvalg størrelser og farger, slik at du enkelt kan finne en variant som passer til ditt hjem og din stil.

Enkelt vedlikehold

Ardebil teppe fra InHouse er enkelt å vedlikeholde. Vi anbefaler regelmessig støvsuging for å holde teppe rent og pent, og tørrens ved behov. Dette vil sørge for at teppet holder seg vakkert og i god stand i mange år fremover.

Velg Ardebil teppe fra InHouse for å skape en autentisk og elegant atmosfære i hjemmet ditt. Ta en titt på vårt utvalg av størrelser og farger, og finn din favoritt i dag.

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til å finne det perfekte teppet for ditt hjem.

Varenummer: GX94000603542

Mål

Farge
Creme
Materiale
Polypropylen

Produktmål

Lengde
150 cm
Bredde
80 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
3,54 kg
Totalvolum
0,0256 m³
Kolli 1 - Lengde
100 cm
Kolli 1 - Bredde
16 cm
Kolli 1 - Høyde
16 cm
Kolli 1 - Volum
0,0256 m³
Kolli 1 - Vekt
3,54 kg