Santiago Air Modulsofa

Santiago Air Modulsofa er et av våre populære modulsofasystem. Her har du store valgmuligheter innen moduler, størrelser, armlener, ben, sittekomforte...
Les mer
  • Bygg din egen sofa
  • God kvalitet - 10års garanti!
  • God sittekomfort
Santiago Air Modulsofa er et av våre populære modulsofasystem. Her har du store valgmuligheter innen moduler, størrelser, armlener, ben, sittekomforter og tekstil/hud farger.

Santiago Air er sofaen for deg som ønsker en luftig sofa i god kvalitet. Med høye ben blir både rengjøring og støvsuging enklere.

Her har du et populært oppsett i denne serien. Oppsettet er en hjørneløsning, er trukket i et slitesterkt stoff, og har 16cm høye ben som er sort. (Soft sittekomfort)

Solid sofa:
Rammeverket er oppbygd med kryssfinér dekt med fiber. Dette øker sofaens belastningsevne og gjør sofaen meget robust. I tillegg er seteputene støpt i form, slik at de holder fasongen veldig bra over tid. Dette gjør at leverandøren har 10 års garanti på seteputer og rammeverk. Du kan lese mer om dette senere i teksten.

Velg sittekomforten som passer deg:
Santiago modulsofa har ulike valgmuligheter som hjelper med å tilpasse sittekomforten til deg. Dette gjøres ved å velge mellom to typer fastheter i ryggputene og ønsket høyde på ben.

De faste ryggputene er formstøpte, mens de softe ryggputene er kanalsydde og fylt med en blanding av revet skum og fibermix.

Benvalg:
Her kan du finne det benet som passer deg best. Sofaen får ulike uttrykk avhengig av om det har lave eller et høye ben. Når du velger benhøyde, velger du også sittehøyden på sofaen. Ønsker du sofaen så lav som mulig, slik at det blir en lounge-sofa som man kan ligge godt i? Eller vil du kanskje sitte litt høyere og ha litt mer luftig preg på sofaen? Valget er ditt.
Du kan velge mellom 13cm eller 16cm treben i fargene: Eik, Hvitoljet eik, Oljet eik, stålfarget eller Wenge. Du kan også få ben i stål.

Velg armlener:
Velg blant 6 ulike armlener for å finne det armlenet som passer deg best. Noen ganger skal sofaen passe inn et spesifikt sted, og da er det gunstig å ha ulike bredder på armlenet å velge mellom. Armlenene til Santiago varierer fra 8cm til 24cm. Armlenet gjør også mye av sofaens utseende: Ønsker du et moderne og smalt armlene, eller kanskje et bredt og klassisk armlene?
Dersom det virkelig er trangt om plassen, kan Santiago leveres med en endeplate istedenfor et armlene som kun bygger 3cm.

10 års garanti på seteputer og rammeverk:
Violante Møbler har laget møbler i over 15 år basert på norske tradisjoner og kvalitetskrav. Med bakgrunn i dette, gir de deg 10 års garanti på deres møbler og garantien gjelder seteputer og rammeverk. Eneste forutsetning for garantien er at møbelet blir behandlet som forventet av deg som kunde. Jevnlig vedlikehold er viktig for at ditt møbel får lang levetid og gir deg en positiv opplevelse. Fjern skitt og smuss regelmessig, rengjøring av møbelet etter anvisning. Roter putene jevnlig for å få fordelt normal bruksslitasje på ditt møbel.
Design din egen
Varenummer: VL154002121261927140

Mål

Farge
Cognac
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Bloq

Produktmål

Lengde
199 cm
Bredde
255 cm
Høyde
86 cm

Emballasjemål

Totalvekt
101 kg
Totalvolum
1,824424 m³
Kolli 1 - Lengde
140 cm
Kolli 1 - Bredde
84 cm
Kolli 1 - Høyde
59 cm
Kolli 1 - Volum
0,69384 m³
Kolli 1 - Vekt
37 kg
Kolli 2 - Lengde
104 cm
Kolli 2 - Bredde
98 cm
Kolli 2 - Høyde
58 cm
Kolli 2 - Volum
0,591136 m³
Kolli 2 - Vekt
37 kg
Kolli 3 - Lengde
104 cm
Kolli 3 - Bredde
91 cm
Kolli 3 - Høyde
57 cm
Kolli 3 - Volum
0,539448 m³
Kolli 3 - Vekt
27 kg

Vedlikeholdsprodukter