Ulla Spisestol

Ulla Spisestol: En følelse av luksus ved middagsbordet! Ulla Spisestol representerer den perfekte balansen mellom moderne design og komfortabel sit...
Les mer
  • Håndtak i toppen av ryggen
  • Moderne mykt velourstoff
  • God sittekomfort

Ulla Spisestol: En følelse av luksus ved middagsbordet!

Ulla Spisestol representerer den perfekte balansen mellom moderne design og komfortabel sitteopplevelse. Trukket i et mykt og deilig velourstoff, tilbyr denne stolen en luksuriøs følelse hver gang du setter deg ned for et måltid. Med et metallunderstell som komplementerer stoffets rike tekstur, passer Ulla Spisestol sømløst sammen med en rekke spisebord, fra det klassisk elegante til det minimalistisk moderne.

Designet for komfort og stil

Ulla Spisestol er ikke bare et blikkfang i spisestuen; den er også utformet med tanke på din komfort. Understellets unike form gir en behagelig svikt, noe som gjør lange middager og samlinger rundt bordet enda mer fornøyelige. Det integrerte håndtaket i toppen av ryggen er ikke bare praktisk; det tilfører også en sofistikert detalj som skiller Ulla fra andre spisestoler.

Velg din favoritt

Ulla Spisestol kommer i flere tiltalende varianter for å matche din personlige stil og interiør. Velg den som best komplementerer ditt spisebord og interiør for å skape et harmonisk og innbydende spiserom.

Enkelt vedlikehold for langvarig eleganse

Til tross for sitt luksuriøse utseende, er Ulla Spisestol designet for å være enkel å vedlikeholde. Velourstoffet beholder sitt rike og tiltalende utseende med minimal innsats, og det solide metallunderstellet sikrer at stolen din vil vare i mange år fremover.

Gi spisestuen et løft med Ulla Spisestol

Enten du oppdaterer din eksisterende spisestue eller innreder et nytt hjem, er Ulla Spisestol det perfekte valget for de som søker både stil og komfort. Invester i Ulla for å gi spisestuen et løft av luksus og komfort.

Varenummer: MR1820074152

Mål

Farge
Mørk Grå
Stofftype
Velour
Stoffnavn
Dublin
Antall ben
1
Materiale ben
Metall
Benfarge
Krom
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
43
cm
Dybde
58
cm
Høyde
100
cm
Sittehøyde
49
cm
Sittedybde
42
cm
Rygghøyde
63
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
8
kg
Totalvolum
0,186048
Kolli 1 - Lengde
76
cm
Kolli 1 - Bredde
48
cm
Kolli 1 - Høyde
51
cm
Kolli 1 - Volum
0,186048
Kolli 1 - Vekt
8
kg

Lignende produkter