Hjort Knudsen

Hjort Knudsen 9054 Spisestol

Hjort Knudsen 9054 Spisestol - Perfekt komfort og stil for din spisestue! Opplev den utsøkte komforten og det elegante designet til Hjort Knudsen 9054...
Les mer
  • Trinnløs regulerbar ryggstøtte for maksimal komfort
  • Sving-funksjon som gir 90 graders rotasjon
  • Mange tilpasningsmuligheter for understell og trekk

Hjort Knudsen 9054 Spisestol - Perfekt komfort og stil for din spisestue!

Opplev den utsøkte komforten og det elegante designet til Hjort Knudsen 9054 Spisestol, en del av vår populære Ergo dining Relax serie. Denne kvalitetsstolen er nøye konstruert for å gi optimal støtte og komfort, slik at du kan sitte godt over lang tid. Enten du skal nyte et måltid eller slappe av etterpå, sørger denne stolen for at du alltid sitter behagelig.

Regulerbar rygg og sving-funksjon

Hjort Knudsen 9054 Spisestol kommer med en trinnløs regulerbar ryggstøtte, som lar deg justere ryggvinkelen for maksimal komfort. I tillegg har stolen en praktisk sving-funksjon som gir deg muligheten til å rotere 90 grader både til høyre og venstre, noe som gir økt bevegelsesfrihet og fleksibilitet rundt spisebordet.

Mange valgmuligheter

En av de store fordelene med 9054 Spisestol er de mange tilpasningsmulighetene. Du kan velge mellom 7 ulike understell, inkludert tradisjonelle treben i forskjellige farger og stilige metallben i ulike fasonger og farger. I tillegg tilbyr vi et bredt utvalg av stoffer, huder og farger, slik at du kan designe en stol som passer perfekt til ditt hjem og din personlige stil.

Eleganse og funksjonalitet

Hjort Knudsen 9054 Spisestol kombinerer eleganse og funksjonalitet på en måte som gjør den til et perfekt valg for enhver spisestue. Den stilige designen og høye kvaliteten gjør denne stolen til en investering som vil gi deg glede i mange år fremover. Uansett om du har et moderne eller tradisjonelt interiør, vil 9054 Spisestol være et flott tillegg til ditt hjem.

Bestill din Hjort Knudsen 9054 Spisestol i dag

Oppgrader spiseplassen din med Hjort Knudsen 9054 Spisestol. Med sine tilpasningsmuligheter og utsøkte komfort, er denne stolen det perfekte valget for deg som ønsker både stil og funksjonalitet. Bestill i dag og skap din perfekte spisestue! Kontakt vår kundeservice for mer informasjon, eller besøk oss i butikken.

Varenummer: HA1820020204137122

Mål

Farge
Forest
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Bloq
Antall ben
4
Materiale ben
Tre
Benfarge
Hvitoljet
Antall seter
1
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
55
cm
Dybde
58
cm
Høyde
92
cm
Sittehøyde
48
cm
Sittedybde
42
cm

Emballasjemål

Antall kolli
4
Antall kolli
Totalvekt
26
kg
Totalvolum
0,17664
Kolli 1 - Lengde
80
cm
Kolli 1 - Bredde
48
cm
Kolli 1 - Høyde
46
cm
Kolli 1 - Volum
0,17664
Kolli 1 - Vekt
26
kg

Lignende produkter