Casø

Casø Carl Spisestol

Oppdag dansk design med Carl Spisestol fra Casø! Carl er en sjarmerende spisestol fra danske Casø, designet med et sterkt fokus på komfort. Med et br...
Les mer
  • Laget av solid eiketre og behandlet med enten hvitolje eller smoked olje
  • Valg mellom bouclé stoff i hvitt eller grått, eller sort skinn
  • Myke og organiske former som passer i alle hjem

Oppdag dansk design med Carl Spisestol fra Casø!

Carl er en sjarmerende spisestol fra danske Casø, designet med et sterkt fokus på komfort. Med et bredt design på sete og rygg, er denne stolen utrolig behagelig å sitte på. Carl Spisestol er et møbel med karakter, hvor klassisk design møter høy kvalitet og funksjonalitet.

Komfort og kvalitet

Carl Spisestol er laget av massivt eiketre, noe som garanterer holdbarhet og kvalitet over tid. Stolen er behandlet med enten hvitolje eller smoked olie, noe som gir en rik og levende overflate. Sete og rygg har polstring, noe som ytterligere øker komforten og inviterer til lange, hyggelige måltider rundt spisebordet.

Vakre og praktiske materialvalg

Velg mellom bouclé stoff i hvitt eller grått, eller sort skinn på sete og rygg. Uansett hvilket materiale du velger, vil du merke den gode komforten og den høye kvaliteten. Dette er materialer som er laget for å vare, samtidig som de gir stolen et elegant og tiltalende utseende.

Organiske former

Carl Spisestol skiller seg ut med sine myke og organiske former. De avrundede kantene og den smidige silhuetten gir stolen et tidløst utseende, og gjør at den passer like godt inn i moderne som klassiske interiørstiler. Dette er en stol som passer inn i ethvert hjem, og som du vil ha glede av i mange år.

Varenummer: CØ18202160142

Mål

Farge
Smoked, Sort Hud
Antall ben
4
Materiale ben
Eik
Benfarge
Smoked
Antall seter
1
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
50
cm
Dybde
53
cm
Høyde
84
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
13
kg
Totalvolum
0,3