Bari Spisestol

Bari Spisestol: En kombinasjon av komfort og klasse! Møt Bari Spisestol, en stol som oser av luksus og komfort. Med sin unike kombinasjon av moderne ...
Les mer
  • Luksuriøs mikrofiber med diamantmønster
  • Stabile svarte metallben for moderne estetikk
  • Fleksibel bruk i spisestue, stue eller soverom

Bari Spisestol: En kombinasjon av komfort og klasse!

Møt Bari Spisestol, en stol som oser av luksus og komfort. Med sin unike kombinasjon av moderne designelementer og klassiske trekk, representerer denne stolen den perfekte balansen mellom stil og funksjonalitet.

Luksuriøst sete for maksimal komfort

Setet på Bari Spisestol er laget av myk og høykvalitets mikrofiberstoff i en delikat lys gråfarge. Den brede og behagelige formen på setet, sammen med den høye og støttende ryggstøtten, sikrer at hver eneste stund tilbrakt på denne stolen blir ren nytelse. Det karakteristiske diamantmønsteret på ryggen tilføyer et sofistikert og luksuriøst preg som garantert vil imponere både deg og dine gjester.

Stabilt og stilig understell

De fire rette og tynne bena i holdbart svart metall gir stolen en moderne og minimalistisk estetikk. Men de er ikke bare for utseendet – de sikrer også at stolen står stødig, uavhengig av underlaget. Den svarte fargen på bena gir en strålende kontrast til den grå polstringen, og skaper en balansert og tiltalende visuell effekt.

Mål og anvendelighet

Med en bredde på 44cm, dybde på 39cm og høyde på 88cm, har Bari Spisestol perfekte proporsjoner for enhver spisestue. Den moderne designen med en klassisk vri gjør at denne stolen passer like godt i moderne hjem som i mer tradisjonelt innredede boliger. Og selv om den er ideell for spisestuer, kan den også fint brukes som en frittstående stol i stuen eller soverommet.

Vedlikehold av Bari Spisestol

Hold din Bari Spisestol i topp stand med enkel rengjøring. En fuktig klut er alt du trenger for å fjerne flekker eller støv. For å bevare stoffets skjønnhet og komfort, anbefales det å unngå sterke kjemikalier og slipende rengjøringsmidler.

Oppgrader spisestuen i dag

Bari Spisestol er mer enn bare en stol – det er et kunstverk som kombinerer stil, komfort, og funksjonalitet. Hvis du er på utkikk etter en stol som kan forvandle måltidene dine til luksuriøse stunder, trenger du ikke lete lenger.

Varenummer: BY1820010404

Mål

Farge
Lys Grå
Antall ben
4
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Antall seter
1
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
44 cm
Dybde
39 cm
Høyde
88 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
19 kg
Totalvolum
0,188232 m³
Kolli 1 - Lengde
66 cm
Kolli 1 - Bredde
62 cm
Kolli 1 - Høyde
46 cm
Kolli 1 - Volum
0,188232 m³
Kolli 1 - Vekt
19 kg

Lignende produkter