Carno Skrivebord

Opplev komfort og stil med Carno Skrivebord! Carno skrivebord er mer enn bare et sted å jobbe. Med sin kombinasjon av naturlig eik, organiske former ...
Les mer
  • Multifunksjonell design passer til alle dine arbeidsbehov
  • Rikelig arbeidsplass med et praktisk oppbevaringsrom
  • Allsidig bruk, perfekt for arbeid, studier eller kreativt arbeid

Opplev komfort og stil med Carno Skrivebord!

Carno skrivebord er mer enn bare et sted å jobbe. Med sin kombinasjon av naturlig eik, organiske former og 3D-front, skaper den en arbeidsplass som inspirerer kreativitet og produktivitet. Kvalitetshåndverk og enkel funksjonalitet går hånd i hånd for å lage et møbel som er like attraktivt som det er praktisk.

Rikelig arbeidsplass og praktisk oppbevaringsrom

Med en generøs størrelse på 60x120 cm, gir Carno skrivebordet deg rikelig med plass til datamaskin, dokumenter og annet arbeidsmateriell. Et praktisk oppbevaringsrom under skrivebordet gir ekstra lagringsplass, perfekt for å holde arbeidsområdet ditt ryddig og organisert.

Sleek design og allsidig bruk

Skrivebordet har et minimalistisk design som passer inn i enhver interiørstil. Skyvedører med pene lameller gir et sofistikert preg, mens den naturlige eikekonstruksjonen legger til varme og tekstur. Enten du bruker det til arbeid, studier eller kreativt arbeid, passer Carno skrivebord perfekt til dine behov.

Feirer den nordiske designtradisjonen

Carno skrivebord feirer vår nordiske designtradisjon, med en moderne vri. Denne kolleksjonen, født i håndverkstradisjonen, viser ærlige detaljer av tømmerbearbeiding og innebygde håndtak, som kombinerer tidløs estetikk med moderne minimalisme.

Varenummer: UQ1110022734

Mål

Farge
Hvitoljet eikefiner
Materiale
Eikefiner
Materiale ben
Heltre eik
Benfarge
Hvitoljet eik
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
120 cm
Dybde
60 cm
Høyde
75 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
25 kg
Totalvolum
0,18837 m³
Kolli 1 - Lengde
126 cm
Kolli 1 - Bredde
65 cm
Kolli 1 - Høyde
23 cm
Kolli 1 - Volum
0,18837 m³
Kolli 1 - Vekt
25 kg

Lignende produkter

I denne serien