home Meny close
menu MENY
search

TA TUREN INNOM BUTIKKEN

Nå kan du besøke vårt møbelhus på Alnabru hjemme fra sofaen. Velg en etasje nedenfor og ta turen gjennom møbelhuset.
Nedenfor kan du besøke vårt store møbelhus på Alnabru virtuelt. Bruk L0, L1 og L2 til å velge blant våre etasjer og ta en runde blant alle våre etasjer, og hvis du ønsker en større opplevelse kan du velge fullskjerm oppe i høyre hjørne.

BESØK VÅR 3. ETASJE

SENGER, BARBORD, SEKSJONER OG MYE MER.
I vårt møbelhus på Alnabru har vi en 3. etasje full av møbler til stuen, soverommet og barnerommet Visste du at hos oss finner du en stor sengeavdeling med et bredt utvalg merkevarer som senger fra Wonderland, Svane og Tempur. Se selv da vel og besøk vår tredje etasje ovenfor.

BESØK VÅR 2. ETASJE

SOFAER, SPISEBORD, BYGGBARE SOFASYSTEMER OG MYE MER
I vårt varehus på Alnabru har vi en 2. etasje med alt du trenger til stuen og spisestuen. I vår 2. etasje finner du blant annet en stor avdeling med byggbare sofasystemer hvor du kan sette sammen sofaen akkurat slik du selv ønsker.

BESØK VÅR 1. ETASJE

TEPPER, PYNT, LAMPER OG MYE MER
Visste du at i vår 1. etasje på Alnabru har vi en kjempestor lampeavdeling? I vår første etasje kan du finne alle små og store kroner på verket i ditt hjem. Vår interiøravdleing har blant annet en stor og fin avdeling med tepper, både maskinknyttede og orientalske tepper. Se selv, og besøk vår interøravdeling ovenfor.

BESØK VÅR BUTIKKMØBELHUSET PÅ ALNABRU
Telefon: 22 88 01 00
Åpningstider: 10-21 (10-18)
Adresse: Strømsveien 239, 0668 Oslo


Møbler for deg

Huskeliste

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.