home Meny close
menu MENY
search

Sovesofaer

Sovesofa

Med en sovesofa i hjemmet har du to rom i ett. Sovesofaen kan enkelt gjøres om til seng og passer derfor like perfekt på soverommet eller gjesterommet som i stuen. A-møbler tilbyr et stort utvalg sovesofaer i en mengde ulike design og fasonger. Finn din nye sovesofa her.

Smart og komfortabelt

Sovesofaen er både praktisk, smart og komfortabel. Den kan være et smart alternativ til den vanlige sofaen dersom du har en liten leilighet eller ønsker maksimal plassutnyttelse i stua. Ved valg av ny sovesofa er det viktig å stille seg noen spørsmål:
- Er sovesofaen din nye seng, slik at du skal sove der hver natt? Husk å eventuelt velge en god madrass.
- Skal sofaen kun brukes av gjester en gang i blant? Og hvor mange gjester skal kunne sove på den? Velg en i rett størrelse til både rommet og forventet besøk.
- Er det en sofa som skal sittes mye i? Pass på å prøvesitt din nye sofa så du ikke kjenner mekanismen mellom sofaputen.

Sovesofaen kan enkelt og raskt transformeres fra en sofa til en romslig seng ved å dra ut understellet. Etter en god og behagelig natts søvn kan du like raskt gjøre rommet om til en stue igjen. Flere av våre sovesofaer kommer også med praktiske oppbevaringsrom. Her kan du plassere dyner, puter, sengetøy og annet du ikke ønsker å ha liggende fremme i stua i løpet av dagen.


Vårt utvalg sovesofaer

A-møbler tilbyr pene og komfortable sovesofaer i mange ulike farger, stiler og tekstiler. Ved å velge en sovesofa i et kult design kan du uttrykke din personlige smak og gjøre sovesofaen til hovedelementet i stuen. Ønsker du en sofa som blender inn kan du velge en tidløs og elegant sovesofa. Og finner du ikke sovesofaen i rett tekstil og farge? Det tar vi oss av og bestiller til deg!
Våre sovesofaer finnes i tre ulike modeller, så du kan velge den sovesofaen som best utnytter plassen i din stue.
- 2-seter
- 3-seter
- Hjørnesofa


Vi hjelper deg å velge rett sovesofa

Sjekk ut vårt utvalg sovesofaer her i nettbutikken eller besøk oss på vårt varehus på Alnabru for prøvesitting. Vi ønsker at du skal bli fornøyd med din sovesofa. Har du noen spørsmål ta gjerne kontakt på telefon 22 88 01 00 eller send en mail til kundeservice@a-mobler.no.
Les mer Skjul
Viser 21 produkter
per side
Desc
Viser 21 produkter
per side
Desc

Huskeliste

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.