home Meny close
menu MENY
search

Sofa Queen - Lezarin Antrasitt

Varenummer: P-UE154010

Betal nå:
kr 21 498,-

Sofa Queen - Lezarin Antrasitt

Varenummer: P-UE154010

Betal nå:
kr 21 498,-

* Påkrevde felt

Lagerstatus: Bestillingsvare: Leveringstiden kan variere ut fra sesong og etterspørsel. Ta kontakt med selger for informasjon om leveringstid.
+ -

Frakt- og hentemuligheter

Frakt og hentemuligheter

Lagerstatus/utstilt i butikk

Alnabru

check_circle Ikke utstilt
check_circle Ikke på lager
Varekode: P-UE154010
Sofa Queen - Lezarin Antrasitt

Om produktet

Et populært oppsett i vår sofamodell Queen. Dette oppsettet er et kombinasjonsoppsett med et åpent hjørne på den ene siden, og et maxi hjørne på den andre siden. Sofaen har bredt armlene og store konvoluttputer i maxi hjørnet. I dette sofaoppsettet får du mange og gode sitteplasser.
Sofaen er trukket i stoff Lezarin mørk grå som er et slitesterkt stoff, forutsatt jevnlig vedlikehold. I akkurat dette stoffet har sofaen en spesialpris slik at du her får mye sofa for pengene.

Sofa Queen:
Sofa Queen er en romslig, kraftig og god sofa som du kan krype opp- og slappe av i. Et perfekt sted å tilbringe kosekveldene med familie og venner.

Seteputene er stoppet med kaldskum som gir en god sittekomfort, og ryggputene er store og myke som inneholder revet skum. Dette gir en myk og behagelig følelse.

Queen kan bestilles i mange forskjellige oppsett og størrelser. Vanlig hjørnesofa, hjørnesofa med eller uten maxi-hjørne og som en 2-seter. Alle disse oppsettene finnes også speilvendt. Du kan velge i et stort utvalg stoffer- og farger som gjør at du finner den sofaløsningen som er perfekt for deg.

Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker å spesialbestille en sofa til deg eller kom og besøk oss i butikken!


Les mer Les mindre

Produktanmeldelser

Produktomtaler

Reviews
  • Levering til hele landet
  • Bytte og retur
  • Rask levering
Levering til hele landet.
Bytte og retur.
Rask Levering.

Huskeliste

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.