home Meny close
menu MENY
search

Sofa Discovery - Mørk grå

Varenummer: P-US15404

Betal nå:
kr 25 855,-

Sofa Discovery - Mørk grå

Varenummer: P-US15404

Betal nå:
kr 25 855,-

* Påkrevde felt

Lagerstatus: Bestillingsvare: Leveringstiden kan variere ut fra sesong og etterspørsel. Ta kontakt med selger for informasjon om leveringstid.
+ -

Lagerstatus/utstilt i butikk

Alnabru

check_circle Ikke utstilt
check_circle Ikke på lager
Varekode: P-US15404
Sofa Dicovery - Mørk grå - 2+Hj+3

Om produktet

Discovery
Sofa Discovery er en dyp, komfortabel og meget innbydende sofa. Sofaen har en elegant design med smale armlener og ramme, mens seteputene er kraftige og store. Denne sofamodellen har et flytende design uten synlige ben. Det er derfor ingen ben-alternativer.
Dun-topp og pocketfjærer i seteputene gir denne sofaen en veldig myk og god sittekomfort, og ikke minst en sofa som du synker godt ned i.

Cloud plus system er denne sofaens sittekomfort. Seteputene er nøye oppbygd i flere lag. De har pocketfjærer med høy elastisk kaldskum over. På toppen er det dun, mikset med riflet skum. Bellus gir hele 7års garanti på fjærbrudd.

Vår Discovery sofa er en hjørnesofa-løsning trukket i et slitesterkt og mørkt grått stoff. Det følger med 3 store pynteputer i dette oppsettet, som er trukket i samme stoff som sofaen. Men Discovery er en kombinasjonssofa der du kan bestille det oppsettet som passer deg best, og i et stort utvalg stoff og farger.

Hvorfor velge en sofa fra Bellus? Bellus er en stor og kjent leverandør av sofaer til hele Europa. De har produksjonen sin på egen fabrikk i Estland. Der blir produktene produsert for hånd og de bruker kun kvalitets materialer som er allergivennlige. Bellus har lang erfaring innen design og produktutvikling og har egne eksklusive modeller som ingen konkurrenter har. De har stort fokus på sittekomfort, og leverer sofamodeller som passer inn i både klassiske og moderne hjem. Sofaene går igjennom en nøye kvalitetssjekk før de blir sendt ut, slik at du kan være sikker på at du får en sofa som vil vare i lang, lang tid.

Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker å spesialbestille en sofa til deg eller kom og besøk oss i butikken!


Les mer Les mindre

Produktanmeldelser

Produktomtaler

Reviews
  • Levering til hele landet
  • Bytte og retur
  • Rask levering
Levering til hele landet.
Bytte og retur.
Rask Levering.

Huskeliste

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.