home Meny close
menu MENY
search

Sofaer

Sofa

Sofaen er stuens hjerte. Her skal man nyte livets øyeblikk. Alene, med en samboer, familien eller venner. Det er derfor viktig å velge en sofa man føler seg komfortabel både i og med. Skap en hjemmekoselig og hyggelig stue med en sofa fra A-møbler.

Sofaen skaper et personlig preg på stuen

Vi har sofaer i alle stiler. Skal sofaen være tidløs, elegant eller moderne? Hva med en retro sofa som kan bryte med stilen du har i stuen? Vær original i ditt valg av sofa og sett ditt personlige preg på stuen. Kun fantasien kan sette en stopper for hvilket uttrykk din stue skal ha.

Det finnes utallige størrelser, farger og tekstiler på sofaer. Ønsker du en 3-seter, en hjørnesofa, en divansofa eller en sovesofa. A-møbler har et bredt utvalg sofaer så du kan være sikker på at du finner sofaen som er perfekt til din stue.


Våre sofamodeller

Hos A-møbler har vi et stort utvalg ulike kvalitetssofaer til stuen. Vi tilbyr sofaer i en mengde ulike farger, materialer og modeller.
Vårt utvalg av sofamodeller inkluderer:
- 2-seter
- 3-seter
- Hjørnesofa
- Modulsofa
- U-formet sofa
- Divansofa
- Sovesofa

Har du en romslig stue kan en sofagruppe være en innbydende løsning. I mindre stuer kan det være vel så fint med en enkel 2- eller 3-seter og en god hvilestol.


Finn den sofaen som passer deg og din stue

Hos A-møblers varehus på Alnabru kan du prøvesitte vårt store utvalg av sofaer. Når du prøvesitter en sofa er det lurt å tenke over hvilken sittedybde som føles komfortabel, hvilken rygghøyde man liker og hvordan armlenet er plassert. Det er også lurt å ta mål av stuen før man prøvesitter så vi kan vise deg de sofaene som er best tilpasset ditt hjem. Og husk at de aller fleste modellene kan bestilles i ønsket tekstil og farge!

Vi hjelper deg

Trenger du hjelp i jakten på den perfekte sofaen til stuen? Vi i A-møbler er her for å hjelpe deg. Kontakt oss via telefon 22 88 01 00 eller send en mail til kundeservice@a-mobler.no.
Les mer Skjul
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Viser vare 1 til 24 av totalt 115
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Viser vare 1 til 24 av totalt 115
per side
Desc

Huskeliste

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.