home Meny close
menu MENY
search

Sofabord

Møbler som samlingspunkt

Sofabordet er ofte samlingspunktet for kvelds- og helgekosen. Derfor er det viktig å finne det perfekte sofabordet som harmonerer fint til stuen og setter stemningen samtidig som den dekker dine bruksbehov. Vi streber kontinuerlig etter å ha et mangfoldig og variert utvalg av sofabord som skal tilfredsstille din smak og dine behov. Sjekk vårt utvalg av salongbord i ulike design, materialer og størrelser.

Vi har et stort utvalg av materialer og stilarter. Vi har alt fra klassiske bord i treverk via rustikke bord i resirkulerte materialer til mer moderne og utradisjonelle materialer som glass, marmor, metall og betong. Her finner du også et mangfold av etterbehandlinger og finisher.

Bredt spekter av størrelser

Hos oss finner du også sofabord i bredt spekter av størrelser. Enten du trenger et lite bord til en U-sofa eller om du trenger et stuebord som passer til en større hjørnesofa, finner du det hos oss!

Fleksibilitet og smarte løsninger

Trenger du en fleksibel løsning? Sjekk våre settbord i flere deler eller bordene med rotasjonsfunksjoner. Hvis du ofte spiser ved stuebordet har vi også bord med hevbar bordplate, slik at du kan nyte måltidet mer komfortabelt. Trenger du oppbevaringsplass? Da har vi bord med både hyller, skuffer eller integrerte oppbevaringsrom i bordet.

Les mer Skjul
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Viser vare 1 til 24 av totalt 99
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Viser vare 1 til 24 av totalt 99
per side
Desc

Huskeliste

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.