home Meny close
menu MENY
search

Sofabord

Sofabord

Hva ville stuen vært uten et lekkert og innbydende sofabord? Sofabordet komplementerer sofaen og gjør stuen komplett. Hos A-møbler har vi et stort utvalg sofabord i ulike fasonger og størrelser. Finn ditt nye sofabord hos oss.

En samlingsplass for hele familien

Sofabordet er et sentralt møbel i innredningen av stuen. Rundt sofabordet kan du samle hele familien til TV-titting, spillkvelder og hyggelige samtaler. Det er derfor viktig at du velger det sofabordet som passer inn i hjemmets stil. A-møbler har sofabord i mange ulike stiler og materialer.

A-møbler tilbyr sofabord i materialer som:
- Tre
- Glass
- Marmor
- Betong
- Messing
- Melanin

Vi har også sofabord i unike design med vakre og stilfulle detaljer som kan gi stuen et lite særpreg


Sofabordets fasong og størrelse

Et sofabord kan ha mange ulike fasonger og størrelser. Skal sofabordet være rundt, avlangt eller ovalt? Kanskje du vil ha stort sofabord som kan romme mange gjester. Hva med et mindre sofabord som ikke tar så stor plass? Uansett hva du måtte ønske har A-møbler sofabordet som matcher dine preferanser.

Sofabord som settbord

Sofabordet kan også være settbord som kan bestå av enten 2 eller 3 deler. Settbordene kan brukes sammen eller deles opp og benyttes hver for seg. Settbordene fås i ulike høyder og kan lett flyttes på så du enkelt kan fornye og forandre stuen din når det passer deg.

A-møbler finner det perfekte sofabordet til deg

Vi i A-møbler er opptatt av at du skal finne det perfekte sofabordet for deg og din stue. Med et velutvalgt sofabord kan du skape en lun og hjemmekoselig atmosfære i stuen. Har du noen spørsmål angående kjøp av sofabord ring oss gjerne på 22 88 01 00, send en mail til kundeservice@a-mobler.no, eller kom innom vårt varehus på Alnabru.
Les mer Skjul
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Viser vare 1 til 24 av totalt 117
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Viser vare 1 til 24 av totalt 117
per side
Desc

Huskeliste

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.