home Meny close
menu MENY
search

Skap, skjenker

Skap og skjenker til stue

Innredningen i stuen skal ikke bare være pen å se på, den skal også være praktisk og brukervennlig. Med et skap eller en skjenk kan du få oppbevaring som både er smart og stilren. Sjekk ut vårt utvalg skap og skjenker her.

Oppbevaring som både er innbydende og smart

Skap og skjenker er praktiske og pene oppbevaringsmøbler som passer inn i enhver stue. I et lekkert vitrineskap kan du plassere glass, servise og andre pyntegjenstander du vil ha lett tilgjengelig i stuen. Toppen av skjenken kan brukes som både dekorasjon og avlastning, og pynter fint opp en tom vegg.

Skap og skjenk for din stil

Hos A-møbler finner du skap og skjenker med tilhørende spisebord, stoler, sofabord, TV-benk eller seksjoner. Ved å matche flere møbler i stuen kan du skape et tidløst og ryddig uttrykk. Du kan også velge et skap eller en skjenk i et kult design eller med en moderne vri, og på den måten gjøre stuen litt mer personlig.

Vi tilbyr skap og skjenker i ulike materialer og farger. Alt fra lyst og hvitt til mørk eik og lekkert glass. Ønsker du en luksuriøs vri på din stue tilbyr vi skap og skjenker med belysning. I vårt store utvalg finnes det noe for alle. Velg et skap og en skjenk som passer til deg og din innredningsstil.


Velg riktig skap og skjenk

Vi ønsker at du skal bli fornøyd med dine nye oppbevaringsmøbler. Om du ønsker skap eller skjenk, eller kanskje begge deler, så har vi noen tips på veien så du skal ta det riktige valget.
- Finn ut hvor i stuen du vil plassere skapet eller skjenken. Skal det være bak sofaen, under vinduet eller ved siden av TV-en?
- Mål området der skapet eller skjenken skal stå, så er du sikker på at du får møbler i rett størrelse.
- Det er viktig å passe på at skapet eller skjenken får nok plass rundt seg så du alltid enkelt kan åpne skapdørene og skuffene uten unødvendige hindringer.


A-Møbler hjelper deg

Vi i A-møbler ønsker å hjelpe deg med å finne det perfekte oppbevaringsmøbelet. Hos vårt varehus på Alnabru kan du utforske hele vårt utvalg lekre skap og skjenker. Kom innom for en uforpliktende prat! Har du videre spørsmål kan du kontakte oss på telefon 22 88 01 00 eller sende en mail til kundeservice@a-mobler.no.
Les mer Skjul
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Viser vare 1 til 24 av totalt 70
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Viser vare 1 til 24 av totalt 70
per side
Desc

Huskeliste

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.