home Meny close
menu MENY
search

Hvilestoler

Hvilestoler

En hvilestol skal ikke bare være pen å se på, den skal også være god å sitte i og passe til stuens interiør. A-møbler tilbyr et bredt utvalg kvalitetsstoler i ulike design, materialer og farger. Utforsk vårt utvalg hvilestoler her.

Slapp av med stil

Hvilestolen skal være romslig, komfortabel og innbydende. Det skal være en stol du virkelig ønsker å krype godt opp i etter en lang dag på jobb. Enten med en varm kopp te, en god bok eller for å nyte favorittserien. For optimal komfort kan du velge en hvilestol med inkludert krakk. Uansett hva du velger skal det være en stol du kan senke skuldrene og slappe av i.

Komfortabel sitteplass og lekker innredningsdetalj

En hvilestol er et funksjonelt og dekorativt møbel. Hvilestolen kan være en ekstra sitteplass rundt stuebordet eller dekorere en tom krok i stuen. Kombinerer man flere hvilestoler sammen kan det være et godt alternativ til en sofa. Hvilestolene kan lett flyttes på så du enkelt kan forandre og fornye stuen for å skape et nytt uttrykk når du selv ønsker.

Valg av hvilestol

Når du skal velge din nye hvilestol er det flere faktorer det er lurt å tenke over.
- Hvilket formål skal hvilestolen ha? Skal det være en god recliner eller en dekorativ pyntestol?
- Skal hvilestolen ha sving? Og hva med regulerbar nakkepute?
- Hvor stor skal hvilestolen være? En mindre hvilestol vil være enkel å flytte på, mens en større hvilestol vil være romsligere og kan fint stå alene i en krok.
- Ønsker du hvilestol med eller uten krakk?
- Eller vil du at krakken skal være integrert i stolen så den er usynlig når den ikke er i bruk?
- Ønsker du at stolen skal ha elektriske funksjoner og seteløft?

Du kan velge hvilestoler i klassisk design som passer med tilhørende sofagruppe og bord. Eller du kan være vågal og velge hvilestol i et lekent mønster eller en sprek farge.l Mulighetene er uendelige! Uansett hva dine ønsker måtte våre kan du være sikker på at A-møbler har hvilestolen for deg.


Kontakt oss i A-møbler

Kontakt oss i A-møbler for en uforpliktende prat om vårt utvalg hvilestoler. Ønsker du å utforske utvalget vårt nærmere kan du besøke oss på vårt varehus på Alnabru. Finner du ikke drømmestolen du har sett for deg? Design din egen, og velg størrelse, tekstil, farge og funksjoner! Du kan også kontakte oss på telefon 22 88 01 00 eller sende en mail til kundeservice@a-mobler.no.
Les mer Skjul
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Viser vare 1 til 24 av totalt 84
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Viser vare 1 til 24 av totalt 84
per side
Desc

Huskeliste

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.