home Meny close
menu MENY
search

Bokhyller

Hyller

Plasser alle favorittgjenstandene dine i en lekker hylle fra A-møbler for å løfte de frem i rommet. Vi tilbyr hyller og reoler i mange størrelser og materialer. Sjekk ut vårt utvalg her.

Hyllen for deg

En hylle skal gi deg den oppbevaringsplassen du trenger og samtidig være estetisk pen å se på. Med en solid hylle eller reol kan du vise frem favorittgjenstandene dine uten at det ser rotete ut.

A-møbler har både reoler og hyller som kan stå på gulvet eller henges på veggen. Ønsker du et enkelt og stilrent formspråk i stuen kan du velge en rett og smal hylle, men er du ute etter et lekent uttrykk kan du velge en med et spennende design.


Optimaliser oppbevaringen din

Du kan selv velge om du vil vise frem eller gjemme vekk det du har i reolen din. Ved hjelp av noen smarte kurver og bokser kan du gjøre oppbevaringen enda mer oversiktlig. Noen reoler kommer med praktiske skapdører så du kan gjemme vekk de sakene du ikke ønsker at skal synes.

En reol - ikke bare for oppbevaring

En reol trenger nødvendigvis ikke å bare være til oppbevaring. Det er også et møbel som utfyller stuen og kan være med på å skape en lun og hjemmekoselig stemning. I vårt utvalg er det noen som også kan brukes som et konsollbord eller avlastningsbord. Sett bilder, lys og en lekker vase på toppen for å skape en lun atmosfære.

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer om vårt utvalg av hyller og reoler? Kom innom vårt varehus på Alnabru for en uforpliktende prat. Har du videre spørsmål kan du kontakte oss på telefon 22 88 01 00 eller på mail kundeservice@a-mobler.no.
Les mer Skjul
Viser 9 produkter
per side
Desc
Viser 9 produkter
per side
Desc

Huskeliste

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.