home Meny close
menu MENY
search

Stilretninger

Se flere stilretninger i vårt nye magasin - Klikk her

Hvilken stil er din favoritt?

Er du typen som faller for en røff og industriell stil, eller liker du best lyst treverk i nordisk stil? Våre møbelkonslulenter har valgt blant vårt store utvalg og satt sammen noen av sine favorittstiler.

GLAM ROCK

Er du en som elsker en mer utfordrende stil i hjemmet? En av de store trendene på messer rundt omkring i verden, er den tøffe Glam Rock-stilen.

NORDISK DESIGN

Myke linjer og lyst treverk er noe av det som kjennetegner våre møbler i nordisk design. Våre dyktige møbelkonslulenter har satt sammen noen av sine favoritter.

LANDLIG RUSTIKK

Er du en som liker å blande treverk med flott jordfarger? Hos oss finner du alltid et stort utvalg varer i rustikk stil. Våre møbler har unike detaljer laget av resirkulert treverk.

INDUSTRIELT HJEM

La deg inspirere av det røffe og industrielle når du skal innrede hjemmet. Ikke vær redd for å blande metaller som kobber og stål mot treverk og detaljer i lær.

MODERNE ROM

Liker du deg best i minimalistiske omgivelser med rene linjer? Våre møbelkonslulenter har satt sammen noen av sine favoritter innen den moderne stilen.

Møbler for deg
Følg oss på sosiale medier

FACEBOOK
Få nyttig inredningstips, følg med på tilbud og se alt som er nytt på vår facebookside.

INSTAGRAM
Trenger du litt ny inspirasjon i hverdagen? Følg vår instagramside og få inspirasjon og nyheter rett på mobilen.


Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Huskeliste

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.