home Meny close
menu MENY
search

Tripp-trapp

Tripp trapp barnestol

Tripp trapp stolen er designklassikeren for voksende barn. Stolen kan brukes helt fra nyfødt til voksen. Et genialt og praktisk møbel som varer i generasjon etter generasjon. Kom innom oss hos A-Møbler og la ditt barn prøvesitte stolen om du ønsker.

Originalt norsk design

Den revolusjonerende Tripp Trapp stolen er fra det norske varemerket Stokke. Barnestolen ble designet av Per Opsvik og lansert allerede i 1972. Stolen er utformet for å fremme barns utvikling og styrke båndet mellom foreldre og barn.

La Tripp Trapp stolen vokse i takt med barnet

Den geniale tripp trapp stolen kommer med justerbart setebrett og fotplate. Både høyde og dybde kan endres så stolens proporsjoner vokser i takt med barnets størrelse. Med denne unike barnestolen kan du være sikker på at barnet sitter trygt og ergonomisk riktig gjennom hele oppveksten.

Trygghet og komfort med tripp trapp

Tripp Trapp stolen har flere praktiske funksjoner og elementer, hvor noen av disse er:
- Justerbart setebrett som kan flyttes på i både høyde og dybde så barnet kan løftes opp til spisebordet og være en sentral del av familien.
- Fotplaten kan flyttes så barnet alltid sitter ergonomisk riktig.
- En sikkerhetsbøyle kan kjøpes som ekstrautstyr til stolen
- Man kan i tillegg kjøpe et nyfødt-sete til tripp trapp stolen. Her kan babyer og mindre barn sitte trygt og komfortabelt i stolen.

Den velkjente Tripp Trapp barnestolen kommer i mange ulike farger. Velg den som passer best i ditt hjem og til ditt barn!


A-Møbler hjelper deg

Har du spørsmål om vårt utvalg Tripp Trapp stoler? Kontakt oss gjerne på telefon 22 88 01 00 eller send en mail til kundeservice@a-mobler.no. Du kan også besøke oss på vårt varehus på Alnabru. Her har vi utstilling av hele vårt utvalg og tilbehør.
Les mer Skjul
Viser 23 produkter
per side
Desc
Viser 23 produkter
per side
Desc

Huskeliste

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.