home Meny close
menu MENY
search

Skap, skjenker

Skap og skjenker

Skap og skjenker er gode oppbevaringsmøbler som er like smarte som de er fine. En skjenk kan gi stuen et elegant og fint uttrykk, samtidig som det er genialt til oppbevaring. Se vårt utvalg av skap og skjenker til din spiseplass her, eller kom innom vårt varehus på Alnabru!

Det perfekte oppbevaringsmøbelet

Har du dekketøy som servise, glass og bestikk du kun bruker til spesielle anledninger og ikke ønsker å ha stående fremme, er et skap eller en skjenk det perfekte møbelet for deg. Det er pent å se på samtidig som det har mye oppbevaringsplass.

Hos A-Møbler finner du skap og skjenker med tilhørende spisegrupper som kan skape et helhetlig uttrykk. Du kan også mikse og matche ulike materialer for en mer leken stil. Våre skap og skjenker er moderne, klassiske, trendy og praktiske.


Praktiske skap og skjenker

A-Møbler tilbyr skap og skjenker med både åpne og lukkede løsninger. Møblene har skap, hyller, skuffer, vinduer og åpninger. Du står fritt til å velge om du vil vise frem eller gjemme bort innholdet. Toppen av skjenken eller skapet kan være en fin plass til dekorering og avlastning.

Skjenker og skap for flere rom

Et skap eller en skjenk passer like godt på soverommet og gangen som i stuen og spisestuen. Du velger selv hva slags funksjon ditt møbel skal ha. Når en skjenk dekker så mange ulike bruksområder, får du også et stort utvalg å velge mellom - og ingenting er vel bedre enn det? Finn ditt perfekte oppbevaringsmøbel hos oss.

Kontakt oss i A-Møbler

Vi i A-Møbler er opptatt av at du skal finne skapet og skjenken som passer deg og dine ønsker. I varehuset vårt på Alnabru kan du utforske vårt store utvalg oppbevaringsmøbler og samtidig få veiledning og råd. Har du videre spørsmål kan du ringe oss på telefon 22 88 01 00 eller sende oss en mail til kundeservice@a-mobler.no.
Les mer Skjul
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Viser vare 1 til 24 av totalt 70
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Viser vare 1 til 24 av totalt 70
per side
Desc

Huskeliste

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.