home Meny close
menu MENY
search

Barbord

Barbord & barstoler

Et sett med barbord og barstoler kan være det ultimate valget hvis du har en mindre bolig og ønsker en spisegruppe som ikke tar så stor plass. Utforsk vårt utvalg her, eller kom innom vårt varehus på Alnabru for å prøvesitte de ulike modellene!

Innbydende og delikate møbler

Barbord og barstoler er uformelle møbler som både er praktiske og delikate. Et sett med barbord og barstoler kan innby til aktivitet og samling. Ønsker man å skape en ekstra spiseplass i hjemmet kan barmøbler på kjøkkenet være en praktisk løsning. Hos A-Møbler finner du barmøbler i ulike stiler og design.

Barmøbler separat eller i sett

Barbord og barstoler kan kjøpes i sett eller separat. Både våre barstoler og barbord finnes i flere størrelser, høyder og design, slik at du skal finne det rette til ditt hjem. Lavere barstoler kan enkelt kombineres med spisebord eller plasseres rundt kjøkkenbenken. Selv velger du om du ønsker med eller uten ryggstøtte - alt etter ditt ønske og behov.

Fleksible og flerfunksjonelle møbler

Barstoler er mindre møbler som ikke tar stor plass. Har man dette stående kan de alltid flyttes på og tas med til andre rom, noe som gjør de både fleksible og funksjonelle. Med et par barstoler rundt kjøkkenbenken kan kjøkkenet endres til et sosialt rom hvor flere kan være med på matlagingen og aktiviteten som foregår. Barbordet kan brukes som et mindre spisebord, men samtidig være en hyggelig minglekrok for gjester. Et barbord kan stå for seg selv og pyntes opp med ulik dekorasjon, eller suppleres med tilhørende barstoler.

A-Møbler hjelper deg

Ønsker du hjelp til valg av barbord og barstoler? Ikke nøl med å ta kontakt med oss i A-Møbler! Besøk oss gjerne på vårt varehus på Alnabru. Her kan du få tips og veiledning i ditt kjøp av barmøbler. Har du videre spørsmål kan du ringe oss på telefon 22 88 01 00 eller sende oss en mail på kundeservice@a-mobler.no.
Les mer Skjul
Viser 6 produkter
per side
Desc
Viser 6 produkter
per side
Desc

Huskeliste

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.