home Meny close
menu MENY
search

Spiseplassen

Gjør et nyttårskupp
Nyttårssalget er i gang!
Stort utvalg til elleville priser!

Møbler til den moderne spiseplassen

Ser du etter nye møbler til spiseplassen? Er det et sted du bare spiser, eller skal barna også gjøre lekser der? Brukes det kanskje mest til hyggelige kvelder med god mat og lange samtaler? Det er mange behov å ta hensyn til, og vi tilbyr et bredt utvalg av møbler til spiseplassen slik at du skal finne ditt ønskede design med de rette funksjonene.

Hyggelige måltider

Ved spiseplassen tilbringer vi mye tid med både familie og venner. Enten det er frokost, kveldsmat eller festmiddag er det viktig at du kan nyte atmosfæren og kose deg i andres selskap. Da er det avgjørende at du sitter godt og kan slappe av i din nye spisestue.

Størrelse og bruk

Uansett om du er på utkikk etter en spisestue til fine stunder, eller et kjøkkenbord som blir flittig brukt i hverdagen så har vi en løsning. Trenger noe som kan brukes til begge anledninger? Da kan et bord med ileggsplater være det rette valget.

Mange muligheter

Spisegruppene våre finnes i flere fasonger og former, slik at det skal passe ditt hjem best mulig. Hos oss får du både kjøpt ferdige grupper, og du kan sette sammen din helt egne kombinasjon av spisebord, spisestuestoler og eventuelt en spisestuesofa. Hos A-møbler hjelper vi deg med å finne de rette møblene til din spiseplass, og vi har mange modeller på visning i vårt varehus på Alnabru.

Les mer Skjul
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Viser vare 1 til 24 av totalt 372
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Viser vare 1 til 24 av totalt 372
per side
Desc

Huskeliste

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.