home Meny close
menu MENY
search

Kundekveld | 26. september | 1800-2200

Kundekveld | 26. september | 1800-2200


Ingen liker vel å være trett og sliten. Vi i A-Møbler ønsker å rette fokus mot viktigheten av søvn og hva du kan gjøre for å sove bedre.
Onsdag 26. september ønsker vi deg velkommen til en spennende kundekveld om søvn, med foredrag, unike tilbud og noe godt i glasset.

Denne kvelden har vi også unike tilbud på en rekke senger, og konkurranser med flotte premier!


Spennende foredrag om søvn!

Foredrag fra søvnforsker Harald Hrubos-Strøm kl. 18.00


Få tips fra eksperten!

Ønsker du tips og råd fra en som virkelig kjenner til søvn?
Vi får besøk av Somnologen Harald Hrubos-Strøm som vil holde et nyttig foredrag om hva du kan gjøre for å sove bedre. Harald har skrevet boken «Sov godt. Råd og øvelser for deg som drømmer om bedre søvn» hvor han følger deg hele veien fra du begynner med enkle øvelser til du sover godt.

Ta turen for et spennende foredrag om søvn og få nyttige tips for bedre søvn fra eksperten.

Foredrag av Wonderland ved Kjetil Aanerød kl. 19.00


Alt du trenger å vite om sengen

En god seng er viktig, men hvilken seng passer meg?
Møt vår ekspert fra Wonderland for å lære deg mer om hvordan en tilpasset seng kan gi kroppen lengre hvile i dyp søvn. Wonderland har i lang tid samarbeidet med søvnforskere for å lære mer om søvn og hvordan sengen skal se ut for å gi den beste hvilen når vi sover.

Bli med på et nyttig foredrag som gir deg kunnskapen til å velge sengen tilpasset deg og dine behov.

Foredrag av Høie ved Åse Heistø Falkenberg kl. 19.15


Lær hvordan du finner dynen som passer deg

Liker du det varmt eller kaldt under dyna når du sover? Velger jeg dyne utfra årstiden eller en dyne jeg kan bruke hele året? Fryser jeg lett eller liker jeg det egentlig ganske kaldt på soverommet? Disse spørsmål er avgjørende for å hjelpe deg til å velge riktig dyne tilpasset ditt behov.

Ta turen og lær hvordan du velger riktig dyne av Høies egen ekspert.


Meld deg på søvndagen her

Praktisk informasjon

Når: Onsdag 26. september, kl. 18.00-22.00 Hvor:Møbelhuset på Alnabru, Strømsveien 239.

Foredragene:
• 18.00: Velkomstdrink
• 18.15: Nyttige tips om søvn, ved Harald Hrubos-Strøm
• 19.00: Slik velger du riktig seng, ved Wonderlands Kjetil Aanerød
• 19.15: Slik finner du dynen for deg ved Høies Åse Heistø Falkenberg
• 19.30-22.00: Møt og få hjelp fra våre leverandørers eksperter, utlodning av flotte premier og knallpriser på en rekke senger.

Har du spørsmål om arrangementet, ta kontakt med oss på: kundeservice@a-mobler.no


Påmeldingen kan ta noen sekunder. Vennligst vent


Våre foredragsholdere


Harald Hrubos-Strøm har siden 2005 vært ansatt ved Akershus Universitetssykehus som søvnforsker og lege. Han mottok pris for Fremragende forskning i 2012 og forsvarte doktorgraden «Obstructive Sleep Apnea in Community-Dwelling Adults» i 2013. Som bierverv grunnla han Oslo Søvnsenter i 2010.Kjetil Aanerød er Wonderlands egen ekspert. Kjetil Aanerød har jobbet med Wonderland i 11 år og er i dag Regionssjef. Han tar turen til Alnabru for å fortelle om sengens betydning og hva som er viktig for å få den beste søvnkvalitetenI dag er Wonderland en av Nordens ledende aktører innen senger og søvn, med produkter som er laget i norsk kvalitet og skapt av skandinavisk design.


Åse Heistø Falkenberg er Distriktsansvarlig Østlandet og Høies egen ekspert på dyner og puter. Hun kommer for å fortelle om hva du bør tenke på og se etter når du skal handle nytt sengetøy, dyne og puter. Ta turen og få nyttige tips om hvordan du kan sove bedre.
Høie står sterkt i folks bevissthet som synonymt med kvalitet og høy komfort. I dag selges og markedsføres våre merkevarer hovedsakelig på det norske markedet.MELD DEG PÅ SØVNDAGEN KLIKK HER

Huskeliste

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.