home Meny close
menu MENY
search

Sovesofaer

Sovesofaer

Er du ute etter å innredet hjemmet ditt smartere? Sovesofa er et anvendelig møbel som sørger for optimal utnyttelse av plassen du har til rådighet: Her får du både et komfortabelt sittemøbel og soveplass i én og samme enhet. Ofte har man også meget praktiske oppbevaringsrom. Sovesofaer er perfekt for deg som f.eks. har en hybel/leilighet med begrenset plass, deg som skal møblere et ungdomsrom eller gjesterom eller deg som bare trenger en ekstra soveplass en gang i blant. Vi har alt fra enkle sovesofaer for ungdomsrommet til sovesofaer som blender perfekt inn i stuen din.God komfort og brukervennlig

Våre sovesofaer har god komfort og er meget brukervennlige: Et enkelt håndgrep og du har gjort sofaen om til en seng. Ofte lønner det seg å kjøpe til en overmadrass for å oppnå best mulig liggekomfort. Flere av våre modeller har også praktiske oppbevaringsrom for sengetøy og andre ting du måtte ønske å oppbevare. Vi tilbyr flere ulike stilarter og det muligheter for å bestille flere av våre sovesofaer i ulike tekstiler og farger. Sjekk vårt utvalg og se at du finner sovesofaen du ønsker, uansett prisklasse.Ting å tenke over før du kjøper:

• Har du plass? Se til at du har plass til sovesofaen i rommet, -også når den er utslått til seng.
• Hvis du går for en vinkelsofa: Hvilken vinkelretning passer best i rommet ditt?
• Trenger du overmadrass?
• Det er viktig at du tar med brukshyppighet med i beregningen, da noen sovesofaer er mer egnet for hyppig bruk enn andre. Spør oss om råd hvis du er i tvil.

Les mer Skjul
Side:
  1. 1
  2. 2
Viser vare 1 til 24 av totalt 25
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Viser vare 1 til 24 av totalt 25
per side
Desc

Huskeliste

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.