home Meny close
menu MENY
search

Sofa

Gjør et nyttårskupp
Nyttårssalget er i gang!
Stort utvalg til elleville priser!

Din neste sofa finner du her

Er du på utkikk etter en ny og behagelig sofa? Er det en funksjonell sofa som skal brukes av barn og voksne til både TV-kvelder og lørdagsmiddager? Drømmer du om den stilrene nordiske sofaen? Eller skal det være en myk sofa du kan synke ned i for å nyte en film? Vi har et bredt utvalg av forskjellige sofaer slik at du skal finne den rette.God kvalitet

Sofaen er et sentralt og viktig møbel i hjemmet. Den blir flittig brukt i hverdagen av både familie og venner, og derfor er kvalitet viktig for oss. Vi er opptatt av at sofaen skal være god å sitte i, og samtidig vare lenge.Uansett rom har vi en modell som passer

En sofa kan brukes til mye, og det er mange behov den skal dekke. Uansett om du skal ha en sofa til stuen, gjesterommet eller kjellerstuen har vi et alternativ. Kanskje en 2-seter vil holde i en liten kjellerstue? Eller vil du ha en ekstra soveplass, og heller velge en sovesofa?Mange muligheter

Når du skal bestemme deg for sofa er det mange valg du må forholde deg til. Både type sofa, modell og farge på ben kan være avgjørende. Designet på sofaen er like viktig som tekstilene du velger. I A-møbler sin nettbutikk kan du ta en titt på alle enkeltsofaene , sovesofaene, hjørnesofaene og modulsofaene . Valgene er mange! Blir det for vanskelig å velge er det bare å komme innom vårt varehus på Alnabru for å prøvesitte. Kanskje du også vil finne et passende sofabord eller en puff? Vi har tilbehøret som passer til.

Les mer Skjul

Finn din nye sofa her

HJØRNESOFAER
Hos oss finner du et stort utvalg hjørnesofaer i et bredt spekter av farger, fra kjente merkevarer og i alle prisklasser. Sjekk utvalget og finn din nye drømmesofa her.

ALLE HJØRNESOFAER >>>


MODULSOFAER
Er du en som vet hva du vil ha? Hos oss finner du en rekke byggbare sofasystemer slik at du kan sette sammen den perfekte sofaen for deg og dine behov.

ALLE MODULSOFAER>>>


ENKELTSOFAER
Hos oss finner du en mengde enkeltsofaer til hjemmet. Velg blant et stort antall sofaer i ulike stiler og smaksretninger. Sjekk utvalget her.

ALLE ENKELTSOFAER >>>


SOFAGRUPPER
Det lønner seg å kjøpe komplett. Derfor har vi en rekke sofagrupper som kombinerer 3-seter, 2-seter og stoler. Sjekk utvalget her.

ALLE SOFAGRUPPER>>>


SOVESOFAER
Har du liten eller stor plass? Trenger du en ekstra soveplass? Hos oss finner du enkle og praktiske sovesofaer uannsett behov og smak.

ALLE SOVESOFAER >>>


PUFFER
Kjøp en deilig puff som du kan hvile beina på eller som kan være en ekstra sitteplass. Hos oss finner du praktiske og kreative puffer. Sjekk utvalget og finn din nye puff her.

ALLE PUFFER >>>


Våre bestselgere

Sjekk vår bestselger, Hjørnesofaen Oslo til kun 5998,-. Les mer om den her

HJØRNESOFA OSLO
5998,-

Les mer - klikk her

Sjekk vår bestselger, Modulsofa Move. Les mer om den her

MODULSOFA MOVE
16 498,-

Les mer - klikk her

Sjekk vår bestselger, sovesofaen Fakta. Les mer om den her

SOVESOFA FAKTA
7198,-

Les mer - klikk her

Sjekk vår bestselger, Sofaen Woods. Les mer om den her

SOFA WOODS
7999,-

Les mer - klikk her

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Viser vare 1 til 24 av totalt 169
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Viser vare 1 til 24 av totalt 169
per side
Desc

Huskeliste

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.