home Meny close
menu MENY
search

Reklamasjon

Skulle du ha vært så uheldig at varen din har skader/mangler, vil vi selvsagt bistå deg med å løse dette. Vi retter oss etter Forbrukerkjøpsloven og du har i utgangspunktet 5 års reklamasjonsrett på produktet. Samme lov setter også krav til deg som kjøper om du skal bruke reklamasjonsretten. Så ta kontakt så fort du oppdager feilen, ikke vent til det nærmer seg fristen. «Alle krav som følge av feil eller mangler, skal rettes til oss snarest mulig etter at feil eller mangel er blitt oppdaget eller burde vært oppdaget.» (Forbrukerkjøpsloven § 27).

Hvordan reklamere

Kontakt Kundeservice med din henvendelse. For å gjøre behandlingen mest effektiv for alle parter, ønsker vi at du bruker reklamasjonskjemaet vårt her. Mindre feil (manglende skruer etc) forsøker vi å løse med en gang. Større feil blir registrert av kundeservicemedarbeider, og så fort vi har kapasitet blir du kontaktet.

Begrensninger i reklamasjon

Vi har oppsummert endel punkter hvor reklamasjonsretten normalt ikke vil bli dekket:

  • Alminnelig slitasje eller skade som følge av ytre påvirkninger. Dette gjelder også hvis produktet ikke er vedlikeholdt i henhold til våre råd og brukeranvisning

Du finner nyttig informasjon om montering og vedlikehold på vedlikeholdssidene våre.


Ta godt vare på din ordre og kvittering.

Huskeliste

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.