home Meny close
menu MENY
search

Putetrekk Høie Frøya - Blå

Varenummer: P-HØ950309

Pris fra:
Betal nå:
kr 169,-

Putetrekk Høie Frøya - Blå

Varenummer: P-HØ950309

Pris fra:
Betal nå:
kr 169,-

* Påkrevde felt

Lagerstatus: Bestillingsvare: Leveringstiden kan variere ut fra sesong og etterspørsel. Ta kontakt med selger for informasjon om leveringstid.
+ -

Frakt- og hentemuligheter

Frakt og hentemuligheter

Lagerstatus/utstilt i butikk

Alnabru

check_circle Ikke utstilt
check_circle Ikke på lager
Varekode: P-HØ950309
Putetrekk Høie Frøya - Blå - 70x100cm

Om produktet

Økologisk for en bedre morgendag
Øk komforten på soverommet med store puter. I Frøya serien har Høie valg en 100% økologisk bomull som er kjent for sin renhet og høye slitestyrke. Steinvask mykner fibrene i bomullen, og i kombinasjon med en unik innfarging får du en mer avslappet look som krøller på den riktige måten. En drøm å sove i.

Komfort med god samvittighet. 100% økologisk bomull er valgt i utviklingen av en ny og enda mer bærekraftig serie fra Høie – samtidig som vi ivaretar kvalitet og mykhet. Den ekstra fine bomullen er dyrket med renhet i fokus. I tillegg er produktene GOTS sertifisert som er din garanti for at vi har fokus på hele produksjonsprosessen, inklusive forholdene til bonden.

Produktbeskrivelse:
Putevaret har jeans-stikninger for et litt tøffere uttrykk og kommer med bunnåpning eller sideåpning. Trenger ikke strykes. GOTS sertifiseringen er din garanti for at vi har fokus på hele produksjonsprosessen, inklusive forholdene til bonden. Kommer i fin og praktisk stoffpose.

Øko-Tex Standard 100-sertifisert:
Råvarene i dette produktet er testet mot helseskadelige stoffer, og Øko-Tex Standard 100 sertifisert.

GOTS sertifisert:
Produktet er GOTS (Global Organic Textile Standard) sertifisert som en garanti for at Høie har fokus på hele produksjonsprosessen, inklusive forholdene til bomullsdyrkerne.

100% Organic cotton:
100% økologisk bomull er valgt i utviklingen av en ny og bærekraftig serie fra Høie - samtidig som de ivaretar kvalitet og mykhet. Den ekstra fine bomullen er dyrket med renhet i fokus.

Les mer Les mindre

Produktanmeldelser

Produktomtaler

Reviews
  • Levering til hele landet
  • Bytte og retur
  • Rask levering
Levering til hele landet.
Bytte og retur.
Rask Levering.

Huskeliste

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.