home Meny close
menu MENY
search

Hodepute Høie Enviro - Hvit

Varenummer: P-HØ952073

Betal nå:
kr 498,-

Hodepute Høie Enviro - Hvit

Varenummer: P-HØ952073

Betal nå:
kr 498,-

* Påkrevde felt

Lagerstatus: Bestillingsvare: Leveringstiden kan variere ut fra sesong og etterspørsel. Ta kontakt med selger for informasjon om leveringstid.
+ -

Frakt- og hentemuligheter

Frakt og hentemuligheter

Lagerstatus/utstilt i butikk

Alnabru

check_circle Ikke utstilt
check_circle Ikke på lager
Varekode: P-HØ952073
Pute Høie Enviro - Hvit - 50x70cm

Om produktet

Svanemerket fiberpute fra Høie
Høie Enviro fiberpute inneholder den eksklusive Comforel Nordic Eco fiberen. Spesialutviklet i Tyskland for Høie med tanke på komfort, mykhet og levetid.

Produktet produseres med fokus på miljø: Lavt energiforbruk, redusert CO2 utstlipp, ingen bruk av farlige kjemikalier og bomull fra miljøtilpasset produksjon. Det er bra både for miljøet og din helse. Høie er den første og eneste leverandøren som tilfredsstiller Svanemerkets strenge krav på fiberputer og -dyner.

Fiber er et hygienisk og unikt isoleringsmateriale som ikke opptar fukt eller lukt, og støver ikke. Fiber er derfor ofte foretrukket av allergikere.

Svanmerket er det offisielle miljømerket i hele Norden, opprettet av myndighetene for å gi forbrukerne troverdig miljøinformasjon. Svanemerket står for redusert klimabelastning, bærekraftig resursbruk og en giftfri hverdag.

Comforel® Eco polyester kulefiber er utviklet for å gi varig spenstighet. Den former seg lett, og gir perfekt støtte til hode og nakke. Fiberen er i tillegg tildelt miljømerket EU-blomsten.

HCC - Høie Clean Cotton. Den fine og tette vevestrukturen i bomullsstoffet reduserer middens mulighet til å trenge gjennom, trekket er også spesialbehandlet for å oppnå ekstra mykhet.

Dette produktet er produsert ved Høies fabrikk i Norge.

Les mer Les mindre

Produktanmeldelser

Produktomtaler

Reviews
  • Levering til hele landet
  • Bytte og retur
  • Rask levering
Levering til hele landet.
Bytte og retur.
Rask Levering.

Huskeliste

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.