A-Møblers tiltak rundt Korona-situasjonen

Generelt

A-Møbler ønsker å gi best mulig service for våre kunder og samtidig verne om våre ansatte Vi ønsker å informere om at tiltak er satt i gang i vår butikk og på vårt lager. Vi ønsker å sikre best mulig kundeservice og at mulighet for salg og levering av våre produkter fortsatt er til stede.
Vi vil ta imot alle våre besøkende i butikken og på lageret, men vi ønsker å informere om at vi tar visse forhåndsregler. Vi ønsker å følge FHI sine råd om hvordan vi forebygger smitte og ønsker også at våre kunder følger disse rådene:

  • Hold avstand. 2 meter til andre kunder og betjeningen
  • Desinfisere og vask hendene hyppig (dispenser tilgjengelig ved inngang til butikken)
  • Er du syk eller i karantene må du bli hjemme, ta heller kontakt med oss på telefon/epost - så hjelper vi deg
  • Bruk gjerne munnbind når du besøker møbelhuset
Vi har stor tro på at disse tiltak vil sikre fortsatt god service ovenfor våre kunder i tillegg til en sterk begrensning av smitterisiko ovenfor våre ansatte. Vårt hovedmål er å sikre at alle våre ansatte kan være på jobb uten å bli syke for å sikre våre kunder sine produkter.

Vi ber alle besøkende respektere plakater og annen informasjon hos oss. Vi håper på forståelse for dette og ønsker alle våre kunder velkommen, det være seg på nett eller fysisk i vår butikk eller lager på Alnabru.