Slik kan du handle trygt hos oss nå

Butikken er åpen! Ta turen til Alnabru for en trygg og hyggelig handel. På grunn av restriksjoner vil interiøravdelingen dessverre være stengt for besøk, men du kan fortsatt handle interiørvarer i vår nettbutikk og få de trygt utlevert ved vår butikk eller som hjemlevering. 

Velkommen til en trygg og hyggelig handel

Våre kunders helse og sikkerhet er viktig for oss, derfor har vi iverksatt en rekke tiltak slik at du kan handle trygt hos oss. Butikken er åpen! Ta turen til Alnabru for en trygg og hyggelig handel. På grunn av restriksjoner vil interiøravdelingen dessverre være stengt for besøk, men du kan fortsatt handle interiørvarer i vår nettbutikk og få de trygt utlevert ved vår butikk eller som hjemlevering.


Åpen nettbutikk, butikk, kundeservice og utlevering

Vår nettbutikk er alltid åpen.

Du finner et stort utvalg varer som du kan kjøpe, hente selv eller få levert.


Bestill varene over telefon eller chat.

Vår kundeservice har full bemanning i varehuset fra kl. 09.00-21.00 (18.00) og kan ta imot bestillinger og hjelpe deg med handelen.

Ring oss: 22 88 01 00
Send oss en e-post:kundeservice@a-mobler.no
eller chat med oss.


Trygg levering av varer

Vi har trygg utlevering av varer på vårt lager, ved vår butikk på Alnabru eller som hjemlevering. På grunn av de nye restriksjonene har vi kun mulighet til å levere til fortau. Vi har dessverre ikke mulighet til å bære varene inn i hjemmet.