Angrerett og retur

Angrerett ved kjøp over disk i butikk ikke er regulert ved lov. Vi har derfor valgt følgende policy for varer du kjøper i et av vårt møbelhus:

  • Det er ikke angrerett på møbler kjøpt i butikkene. Det vil si at vi dessverre ikke har mulighet til å ta varer i retur etter at disse er blitt utlevert til deg. Før utlevering kan du avbestille, men da vil vi trekke et fast gebyr. Les mer under avbestilling under.

  • småvarer er det 7 dagers deponering. Det vil si at du betaler inn hele beløpet for varen, men har tilgang til å returnere varen innen 7 dager og få pengene igjen. Det kan jo være greit å se om teppet passer hjemme til sofaen. Husk på at du må levere varen fysisk tilbake til oss innen 7 dager. Varen må da være ubrukt og i originalemballasje, samt at du må ha med originalkvitteringen. Deponering gjelder ikke for: salgsvarer, hygiene artikler: sengetøy, håndklær, dyner,puter, all slags laken og bestillingsvarer.

Avbestilling, spesialbestilling:

Med spesialbestilling mener vi varer som spesifikt blir produsert for deg etter dine ønsker; eksempelvis en modulsofa med unikt oppsett. Ved spesialbestilling belastes et forskudd på 50 % av kjøpesummen, dette gjelder ikke hvis hele ordren betales via Santander finansiering. En spesialbestilt vare kan i utgangspunktet ikke avbestilles, men vi gjør i noen tilfeller unntak. Da tar vi et fast gebyr på minimum 50% av salgssummen for å dekke inn våre kostnader knyttet til avbestilling. Om du er i tvil om spesialbestillingen din, gi oss beskjed så fort som mulig etter kjøp.

Avbestilling, bestillingsvarer:

Bestillingsvarer defineres her som normale, lagerførte varer vi har gått tom for. Disse bestilles til deg og kan ha leveringstid. Skulle du ønske å avbestille en bestillingsvare, vil det tilkomme et avbestillingsgebyr på minimum 10% av kjøpesummen.