Lone Tepper

Lone Sirdal Teppe

Sirdal teppe fra Lone - Tidløs klassiker! Sirdal teppe fra Lone er en tidløs klassiker som aldri går av moten. Dette håndlagde ullteppet med soumak ...
Les mer
  • Håndlaget ullteppe
  • Soumak strikkeeffekt
  • Tidløs klassiker

Sirdal teppe fra Lone - Tidløs klassiker!

Sirdal teppe fra Lone er en tidløs klassiker som aldri går av moten. Dette håndlagde ullteppet med soumak strikkeeffekt har blitt en populær teppeserie på grunn av sin vakre design og høye kvalitet. Teppe og løpere finnes tilgjengelig i ulike størrelser, noe som gjør det enkelt å finne en størrelse som passer til ditt hjem.

Håndlaget ullteppe med soumak strikkeeffekt

Sirdal teppe er laget av 80% ull og 20% bomull, og kombinerer dermed ullens naturlige egenskaper med bomullens slitestyrke. Det håndlagde ullteppet har en soumak strikkeeffekt som gir en unik og vakker tekstur til teppet. Dette teppet er mykt og deilig. Derfor anbefaler vi at du bruker et teppeunderlag så det blir liggende stabilt og ikke glir på gulvet.

Ulltepper krever spesiell omsorg

Som med alle ullprodukter, krever Sirdal teppe spesiell omsorg for å holde seg vakkert og i god stand. Ulltepper kan ikke vaskes eller tørkes med våt klut, da dette kan ødelegge fibrene og teksturen til teppet. For å rengjøre teppet, anbefales det å tørrense eller støvsuge det jevnlig. Dette vil fjerne støv og smuss fra teppet uten å skade fibrene.

Oppdag hvorfor Sirdal teppe fra Lone er en populær teppeserie med sin vakre design og høye kvalitet. Legg til et Sirdal teppe i ditt hjem og nyt den varme og koselige følelsen det gir, samtidig som du tar vare på det med riktig omsorg.

Varenummer: LO9420330

Mål

Farge
Offwhite
Stofftype
Ull

Produktmål

Lengde
230 cm
Bredde
160 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
10 kg
Totalvolum
0,037125 m³
Kolli 1 - Lengde
165 cm
Kolli 1 - Bredde
15 cm
Kolli 1 - Høyde
15 cm
Kolli 1 - Volum
0,037125 m³
Kolli 1 - Vekt
10 kg

Vedlikeholdsprodukter