Lone Tepper

Lone Polaris Løper

Polaris teppe - Sklisikkert teppe og løper til dine kalde gulv! Er du lei av å skli på gulvet i gangen eller på andre kalde gulv i hjemmet ditt? Da ka...
Les mer
  • Gummiert bakside
  • Flere størrelser og farger

Polaris teppe - Sklisikkert teppe og løper til dine kalde gulv!

Er du lei av å skli på gulvet i gangen eller på andre kalde gulv i hjemmet ditt? Da kan Polaris teppe fra Lone Tepper være det perfekte valget for deg. Polaris er en klassisk løper og et teppe i maskinvevet polyester med en gummiert bakside som gjør det sklisikkert på enhver overflate. Dette gjør Polaris-teppet til et trygt og sikkert valg for alle som ønsker en sklisikker løper.

Slitesterkt og solid valg

Polaris-teppet er ikke bare sklisikkert, det er også et slitesterkt og solid valg. Teppet er laget av høykvalitetsmaterialer som er spesielt utviklet for å tåle daglig slitasje. Dette gjør Polaris-teppet til et varig og pålitelig valg for hjemmet ditt.

Perfekt for gangen og kalde gulv

Polaris-teppet er spesielt egnet for bruk i gangen og på andre kalde gulv i hjemmet ditt. Det myke og varme teppet gir en behagelig overflate å gå på, samtidig som det gir isolasjon mot kulde fra gulvet. Dette gjør Polaris-teppet til det perfekte valget for alle som ønsker å gjøre hjemmet sitt mer komfortabelt og innbydende.

Med Polaris-teppet fra Lone Tepper kan du være sikker på at du får en sklisikker løper som er slitesterk og solid, samtidig som den gir varme og komfort til kalde gulv. Bestill ditt Polaris-teppe i dag og gjør hjemmet ditt enda mer behagelig og trygt!

Varenummer: LO942100101818

Mål

Farge
Sort
Materiale
Polyester, Gummi

Produktmål

Lengde
140 cm
Bredde
80 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
1,32 kg
Totalvolum
0,00512 m³
Kolli 1 - Lengde
80 cm
Kolli 1 - Bredde
8 cm
Kolli 1 - Høyde
8 cm
Kolli 1 - Volum
0,00512 m³
Kolli 1 - Vekt
1,32 kg