InHouse Kendal Løper

Rimelige og praktiske Kendal Tepper! InHouse presenterer Kendal-teppeserien, som er designet for å gi deg en rimelig og praktisk løsning for hjemmet d...
Les mer
  • Rimelig teppe
  • Enkelt og holde rent
  • Lav luv

Rimelige og praktiske Kendal Tepper!

InHouse presenterer Kendal-teppeserien, som er designet for å gi deg en rimelig og praktisk løsning for hjemmet ditt. Dette teppet er laget av heatset polypropylen, som er kjent for å være slitesterkt og enkelt å rengjøre. Kendal-teppet har også lav luv, som gir det en minimalistisk og moderne estetikk.

Enkelt å rengjøre Kendal-tepper

Å rengjøre Kendal-teppet er enkelt og raskt. Teppet er motstandsdyktig mot flekker og smuss, og det kan enkelt rengjøres ved å støvsuge eller bruke en fuktig klut. Dette betyr at Kendal-teppet vil forbli rent og friskt i lang tid, og at du ikke trenger å bekymre deg for dyre og tidkrevende rengjøringsprosesser.

Flere farger og størrelser

Kendal-teppet er tilgjengelig i fire forskjellige farger. Uansett hvilken farge som passer best til ditt hjem, vil Kendal-teppet gi et moderne og stilrent utseende. Teppet finnes også i tre forskjellige størrelser: 80 x 150 cm, 80 x 200 cm og 160 x 220 cm. Dette gir deg valgmuligheter til å finne en størrelse som passer perfekt til rommet ditt.

Kendal-tepper for et hjem med stil

Med Kendal-teppet fra InHouse kan du enkelt og rimelig gi hjemmet ditt en ny og moderne følelse. Det er slitesterkt, enkelt å rengjøre og tilgjengelig i flere farger og størrelser. Enten du vil legge teppet på stuegulvet eller i soverommet, vil Kendal-teppet gi hjemmet ditt et snev av stil og eleganse. Bestill ditt Kendal-teppe i dag og opplev forskjellen det kan gjøre!

Varenummer: GX94100904263

Mål

Farge
Gul
Materiale
Heatset polypropylen

Produktmål

Lengde
200 cm
Bredde
80 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
3,5 kg
Totalvolum
0,008 m³
Kolli 1 - Lengde
80 cm
Kolli 1 - Bredde
10 cm
Kolli 1 - Høyde
10 cm
Kolli 1 - Volum
0,008 m³
Kolli 1 - Vekt
3,5 kg