Woodenforge Vitrineskap

Et vitrineskap i vår rustikke og industrielle møbelserie Woodenforge. Laget av resirkulert treverk, med god plass til oppbevaring. Skapet har to dører...
Les mer
  • Resirkulert treverk
  • Moderne industrielt design
  • Miljøbevisst produsent
Et vitrineskap i vår rustikke og industrielle møbelserie Woodenforge. Laget av resirkulert treverk, med god plass til oppbevaring. Skapet har to dører og en bred skuff med karakteristiske sorte lærhåndtak. Understellet er i sort metall.

Woodenforge-serien:
Woodenforge-serien er en hyllest til pionerene som la de første togskinnene rundt om i verden. En perfekt forening mellom de sterke, elegante metallskinnene og mektige tømmerstenger. Woodenforge-serien prøver å gjenskape dette samspillet med de rene linjene i metallrammene med den kontrasten det resirkulerte treverket gir. Sammen gir det deg solide, elegante møbler med et industrielt, men samtidig moderne preg.

Unike møbler:
Siden denne serien er produsert med resirkulerte materialer, vil hvert møbel være unikt med sprekker, skjønnhetskader og nyanseforskjeller i farger fra produkt til produkt. Dette gir møblene karakter og det rustikke utseendet som gjør denne serien spesiell.

Miljøbevisst produsent:
PGT-Reclaimed streber etter å produsere møbler på en bærekraftig måte, redusere avfall og ta vare på miljøet. Derfor benytter de i hovedsak resirkulerte materialer i sin produksjon og bare i perioden 2012-2016 sparte de 327 hektar skog ved å resirkulere gammelt treverk. Selskapet er sertifisert av Rainforest Alliance og mottok i 2018 den gjeveste prisen i «The green world enviroment awards».
Varenummer: PG18613

Mål

Farge
Rustic Black Olive
Materiale
Tre
Antall Dører
2
Antall skuffer
2
Antall ben
2
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Oppbevaringsplass
Ja
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
90 cm
Dybde
38 cm
Høyde
170 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
68 kg
Totalvolum
0,691362 m³
Kolli 1 - Lengde
177 cm
Kolli 1 - Bredde
93 cm
Kolli 1 - Høyde
42 cm
Kolli 1 - Volum
0,691362 m³
Kolli 1 - Vekt
68 kg

Vedlikeholdsprodukter