Cara TV-Benk

Kubisme møter funksjonalitet! Når det gjelder moderne interiørdesign, er det ingenting som overgår en kombinasjon av stil og funksjonalitet. Dette er ...
Les mer
  • Kubistisk inspirert design som skiller seg ut
  • Robust ramme med holdbar pulverlakkering
  • Både praktisk og estetisk tiltalende for enhver stue

Kubisme møter funksjonalitet!

Når det gjelder moderne interiørdesign, er det ingenting som overgår en kombinasjon av stil og funksjonalitet. Dette er nøyaktig hva Cara TV-benk gir til ditt hjem. Inspirert av kubismens enkelhet, er denne TV-benken ikke bare et møbel, men et kunstverk i seg selv.

Et blendende design

Cara TV-benk er en symfoni av eleganse og funksjonalitet. Med valg av sort-lakkert ask eller hvitoljet finer skuff, gir dette møblet en distinktiv, moderne estetikk som kan komplimentere ethvert rom. Den solide rammen, ferdig i pulverlakk, gir både styrke og en subtil finesse som virkelig fremhever benkens kvalitet.

Mer enn bare en TV-benk

Bortsett fra å være et ideelt sted for TV-en din, tilbyr Cara mange funksjoner. Den romslige skuffen gir rikelig med lagringsplass for dine fjernkontroller, spillkonsoller, og andre medieenheter. Men denne benken er ikke bare funksjonell; den er også en ypperlig dekorativ enhet som gir et enkelt, men elegant preg til stuen din.

Forvandle stuen med Cara

Det sies at små detaljer gjør en stor forskjell, og med Cara TV-benk vil du virkelig oppleve denne forskjellen. Dens minimalistiske design gir et luftig og moderne preg til ditt rom, mens dens funksjonalitet sikrer at du får mest mulig ut av ditt oppholdsrom.

Varenummer: CU11500308032

Mål

Farge
Sort
Materiale
Ask finer
Antall skuffer
2
Materiale ben
Pulverlakkert metall
Benfarge
Sort

Produktmål

Bredde
160 cm
Dybde
37 cm
Høyde
43 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
35 kg
Totalvolum
0,2196 m³
Kolli 1 - Lengde
122 cm
Kolli 1 - Bredde
45 cm
Kolli 1 - Høyde
40 cm
Kolli 1 - Volum
0,2196 m³
Kolli 1 - Vekt
35 kg

I denne serien