New York Sofabord

New York Sofabord: En blanding av klassisk sjarm og moderne finesse! Det er ikke alle møbler som kan bringe sammen det beste fra to verdener. Men New...
Les mer
  • Perfekt blanding av klassisk og moderne stil
  • Champagne-farget metallunderstell for luksusfølelse
  • Nyanseforskjeller gir hvert bord unik karakter

New York Sofabord: En blanding av klassisk sjarm og moderne finesse!

Det er ikke alle møbler som kan bringe sammen det beste fra to verdener. Men New York Sofabord er ikke noe vanlig møbel. Dette sofabordet, med sin elegante design, gir rommet en tidløs følelse av både klasse og moderne stil.

Dobbel funksjon med to bord

New York Sofabord skiller seg ut med sin unike to-bord konstruksjon. Med ett bord som er litt lavere enn det andre, gir det deg fleksibiliteten til å bruke dem sammen for et lagdelt utseende, eller hver for seg, basert på dine behov og estetiske preferanser.

Attraktiv bordplate og solid understell

Bordplaten, laget av grå imitert betong, gir en solid og rustikk følelse som minner om urbane loft og moderne studioleiligheter. Understellet i champagne-farget metall gir en luksuriøs touch som løfter bordets estetikk, samtidig som det gir stabilitet og holdbarhet.

Nyanseforskjeller som gir karakter

Hvert New York Sofabord er unikt. Nyanseforskjeller kan påregnes og gir bordet en særegen karakter. Dette gjør at hvert bord har sin egen sjarm og personlighet, og sikrer at ditt sofabord er helt unikt for ditt hjem.

Sikre deg bordet idag

Hvis du er på jakt etter et sofabord som kombinerer tidløs skjønnhet med moderne design, er New York Sofabord det perfekte valget. Med sin doble bordkonstruksjon og blendende materialkvalitet, er dette bordet både funksjonelt og et blikkfang i ethvert rom.

Varenummer: SE1850361900

Mål

Farge
Grå Betong, Bronse
Materiale ben
Metall
Benfarge
Bronse
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Diameter
80 cm
Høyde
45 cm

Emballasjemål

Antall kolli
2 Antall kolli
Totalvekt
23 kg
Totalvolum
0,08 m³
Kolli 1 - Lengde
103 cm
Kolli 1 - Bredde
95 cm
Kolli 1 - Høyde
15 cm
Kolli 1 - Volum
0,146775 m³
Kolli 1 - Vekt
35 kg
Kolli 2 - Lengde
84 cm
Kolli 2 - Bredde
81 cm
Kolli 2 - Høyde
5 cm
Kolli 2 - Volum
0,03402 m³
Kolli 2 - Vekt
5 kg