Cara Konsollbord

Eleganse møter funksjon! Når kubismens enkelhet møter hverdagens praktiske behov, får du Cara Konsollbord. Denne elegante og høyt funksjonelle møbels...
Les mer
  • Kubistisk design med praktisk funksjonalitet
  • Robust pulverlakkert ramme for holdbarhet
  • Forener estetikk og praktisk lagringsløsning

Eleganse møter funksjon!

Når kubismens enkelhet møter hverdagens praktiske behov, får du Cara Konsollbord. Denne elegante og høyt funksjonelle møbelserien er et perfekt eksempel på tidløs design kombinert med hverdagslig funksjonalitet.

Estetisk utformet med fokus på detaljer

Cara Konsollbord kommer med en vakkert svart-lakkert askeskuff eller en hvit oljet finérskuff. Denne detaljen ikke bare øker bordets estetikk, men tilbyr også praktisk lagringsplass for dine hverdagslige småting.

Solid ramme for stabilitet

Med sin robuste pulverlakkerte ramme sikrer Cara Konsollbord stabilitet og holdbarhet. Uansett om du plasserer det i inngangen, hjemmekontoret, eller som et sentralt punkt i stuen, står det fast og sikkert.

Versatilitet for ethvert rom

Det er ikke bare et bord. Cara Konsollbord er designet for å passe inn i flere rom i hjemmet ditt. Enten det fungerer som et elegant møbel ved inngangen, et funksjonelt skrivebord på hjemmekontoret eller som et dekorativt bord i stuen, oppfyller det sitt formål med stil.

Et moderne tillegg til ditt hjem

Enhver stue fortjener et snev av eleganse, og Cara Konsollbord gir nettopp det. Med sin enkle, men sofistikerte design, blir det et sentralt punkt i ditt hjem, samtidig som det gir den praktiske løsningen du trenger i hverdagen.

Varenummer: CU18700409029

Mål

Farge
Hvitoljet
Materiale
Ask finer
Antall skuffer
2
Materiale ben
Pulverlakkert metall
Benfarge
Sort

Produktmål

Bredde
80 cm
Dybde
41 cm
Høyde
78 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
26 kg
Totalvolum
0,130944 m³
Kolli 1 - Lengde
88 cm
Kolli 1 - Bredde
48 cm
Kolli 1 - Høyde
31 cm
Kolli 1 - Volum
0,130944 m³
Kolli 1 - Vekt
26 kg

I denne serien