Billy Sofabord

Billy Sofabord: Moderne eleganse møter solid håndverk! I dagens hjemmeinnredning er det essensielt å ha møbler som ikke bare ser bra ut, men også tål...
Les mer
  • Robust kombinasjon av hvitoljet finèr og MDF
  • Meget stødig med massive hvitoljede ben
  • Moderne U-benunderstell design

Billy Sofabord: Moderne eleganse møter solid håndverk!

I dagens hjemmeinnredning er det essensielt å ha møbler som ikke bare ser bra ut, men også tåler tidens tann. Billy Sofabord representerer denne balansen på en strålende måte.

Et tidsriktig design

Billy Sofabord har blitt designet for å imøtekomme dagens estetiske krav. Med sitt moderne U-benunderstell gir det en distinkt og unik stil som kan puste liv i ethvert rom det plasseres i. Den friske hvitoljede finishen gir en følelse av lys og luft, noe som er spesielt attraktivt i moderne hjemmeinnredninger.

Solid og holdbart

Bortsett fra dens fortryllende utseende, er Billy Sofabord også kjent for sin robusthet. Laget av en kombinasjon av hvitoljet finèr og MDF, sikrer dette bordet en soliditet som ikke ofte finnes i møbler av denne art. De hvitoljede massive bena bidrar ytterligere til dens robuste natur, og sikrer at bordet står støtt selv under tung belastning.

En investering i kvalitet

I en tid der mange forbrukere opplever skuffelse over billige møbler som raskt faller fra hverandre, representerer Billy Sofabord det motsatte. Den stødige konstruksjonen sikrer at bordet vil være en del av hjemmet ditt i mange år fremover.

Sikre deg bordet i dag

Billy Sofabord er mer enn bare et møbel - det er en statment. En kombinasjon av moderne design og tradisjonell håndverkskvalitet, det er et bord som fortjener en plass i ethvert hjem som verdsetter både stil og substans.

Varenummer: CU18500609044

Mål

Farge
Hvitoljet
Antall ben
2
Materiale ben
Tre
Benfarge
Hvitoljet
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
120 cm
Bredde
75 cm
Høyde
52 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
14 kg
Totalvolum
0,097988 m³
Kolli 1 - Lengde
131 cm
Kolli 1 - Bredde
68 cm
Kolli 1 - Høyde
11 cm
Kolli 1 - Volum
0,097988 m³
Kolli 1 - Vekt
14 kg

I denne serien