Steam Modulsofa

Populært oppsett i vårt spennende Steam modulsofa-system. Steam er et nytt modulsofa-system hos oss som gir deg mange valgmuligheter...
Les mer
  • Design din sofa
  • Heltrekte moduler
  • Inkludert pynteputer

Populært oppsett i vårt spennende Steam modulsofa-system.

Steam er et nytt modulsofa-system hos oss som gir deg mange valgmuligheter innen moduler, stoffer og farger.

Steam er en klassisk lounge sofa med en moderne oppgradering. Sofaen er dyp, komfortabel og meget innbydende. Den har et kraftig design med rette linjer og søm detaljer som gir et røft uttrykk. Seteputene er faste og ryggen er en del av konstruksjonen slik at det går i ett med armlenene.
Til hver moduldel følger det med 2 pynteputer som kan plasseres der du ønsker. De er med på å gi ekstra støtte og komfort, samt gi denne sofamodellen en behagelig sittekomfort.
 

Velg moduler:Steam modulsofa har mange forskjellige moduler du kan velge slik at du finner det oppsettet og den størrelsen som passer best for deg. Du kan for eksempel velge en hjørneløsning, en sofa med chaiselong, eller en løs enkelt sofa i forskjellige bredder.

Felles for modulene er at de er heltrukket på siden og kan dermed også stå alene uten å være festet i hverandre. Da får man en meget fleksibel sofa der modulene kan flyttes, og settes sammen i ulike oppsett etter behov. Er du glad i å ommøblere så er dette sofaen for deg.

Pall: Er et praktisk tilbehør som gir ekstra sitteplasser når du trenger det. Det kan også brukes ved siden av sofaen og gi fotstøtte hvis du ønsker en fleksibel chaiselong-løsning. Pallen kan bestilles i samme stoff og farge som sofaen.

Velg stoff og farger: Et tekstil skal berike et møbel, gi det identitet og gjenspeile din personlige stil. Med Steam modulsofa kan du velge fra vår store kolleksjon innen stoff og farger.

Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker mer informasjon eller kom og besøk oss i butikken!

 

Varenummer: PV156160

Mål

Farge
Beige
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Orinoco

Produktmål

Bredde
277
cm
Dybde
170
cm
Høyde
63
cm

Emballasjemål

Antall kolli
2
Antall kolli
Totalvekt
103
kg
Totalvolum
6,55092
Kolli 1 - Lengde
180
cm
Kolli 1 - Bredde
96
cm
Kolli 1 - Høyde
177
cm
Kolli 1 - Volum
3,05856
Kolli 1 - Vekt
53
kg
Kolli 2 - Lengde
180
cm
Kolli 2 - Bredde
109
cm
Kolli 2 - Høyde
178
cm
Kolli 2 - Volum
3,49236
Kolli 2 - Vekt
50
kg