Nashville Modulsofa

Nashville Modulsofa:Dette er et nytt modulsofa-system hos oss som gir deg valgmuligheter innen moduler, tekstiler og farger.Her vist som en 3-seter me...
Les mer
  • Design din sofa - Mange valgmuligheter
  • Robust design
  • Kraftige puter
Nashville Modulsofa:
Dette er et nytt modulsofa-system hos oss som gir deg valgmuligheter innen moduler, tekstiler og farger.

Her vist som en 3-seter med et åpent hjørne på høyre side. Trukket i Kentucky 02, som er en blanding av hud og polyester. Kentucky-trekket gir denne sofaen et tøft, moderne og industrielt uttrykk.

Nashville er en dyp, komfortabel og meget innbydende sofa. Sofaen har et robust og solid design med kraftige armlener og puter.
Ryggputene har en søm-inndeling på midten som er karakterisk for Nashville. Denne detaljen gjentas også på utsiden av armlenet, som gir et helhetlig uttrykk.

Sofaen har både god sittehøye og dybde, som gjør at de aller fleste sitter godt over lang tid.

Velg moduler: Nashville modulsofa har mange forskjellige moduler du kan i velge i, slik at du finner det oppsettet og den størrelsen som passer best for deg. Du kan for eksempel velge en hjørneløsning, en sofa med chaiselong, eller en løs enkelt sofa i forskjellige bredder.

Ben: Til Nashville modulsofa har du bare et benvalg. Det er sorte, kraftige skrå ben i metall som harmonerer med resten av sofaen. Disse bena er 14cm høye.

Pall: Pall/puff er et praktisk tilbehør som gir ekstra sitteplasser når du trenger det. Det kan også brukes ved siden av sofaen og gi fotstøtte hvis du ønsker en fleksibel chaiselong-løsning. Pallen kan bestilles i samme stoff og farge som sofaen.

Velg stoff og farger: Et tekstil skal berike et møbel, gi det identitet og gjenspeile din personlige stil. Med Nashville modulsofa kan du velge fra vår store kolleksjon innen tekstil og farger.

Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker å spesialbestille en sofa til deg eller kom og besøk oss i butikken!


Varenummer: PV156050

Mål

Stofftype
Polyester/Leather
Stoffnavn
Kentucky

Produktmål

Lengde
230 cm
Bredde
310 cm
Dybde
100 cm
Høyde
86 cm

Emballasjemål

Antall kolli
2
Totalvekt
150 kg
Totalvolum
2,79552 m³
Kolli 1 - Lengde
214 cm
Kolli 1 - Bredde
104 cm
Kolli 1 - Høyde
60 cm
Kolli 1 - Volum
1,33536 m³
Kolli 1 - Vekt
70 kg
Kolli 2 - Lengde
234 cm
Kolli 2 - Bredde
104 cm
Kolli 2 - Høyde
60 cm
Kolli 2 - Volum
1,46016 m³
Kolli 2 - Vekt
80 kg