Troels Denmark

London Symphony Modulsofa

Et populært oppsett i vår modulsofa London Symphony. Oppsettet er en standard hjørnesofa med en chaiselong. Består av 4 modul...
Les mer
  • Modulsofa - Mange valgmuligheter
  • Design din egen sofa
  • God kvalitet og sittekomfort

Et populært oppsett i vår modulsofa London Symphony. Oppsettet er en standard hjørnesofa med en chaiselong. Består av 4 moduler. Denne modellen er trukket i et mykt slitesterkt stoff, Boss Dark blue. Sofaen har runde ben i svart eik.

London Symphony modulsofa: Dette er et av vårt eldste og mest solgte modulsofa system gjennom mange år. Her har du store valg muligheter innen moduler, størrelser, armlener, tilbehør, ben og tekstil/hud farger.

Du kan velge 3 forskjellige sittekomforter:
Standard sittekomfort: har 35kg kaldskum i seteputene og ryggputene, dette gir en middels myk følelse.

Ønsker du en fastere eller mykere sittekomfort kan du velge dette mot et tillegg i prisen. (+5%)

Fast sittekomfort: har 45kg kaldskum i seteputene og 35kg i ryggputene.
Myk sittekomfort: har 35kg kaldskum i setepute med duntopp og 35kg kaldskum i ryggputene.

Velger du derimot et oppsett i hud, så er innholdet i ryggputene en blanding av revet latex og sillikonfiber.

Både seteputene og ryggputene er vendbare, slik at putene kan snus og brukes på begge sider. Denne gjelder da ikke hvis du velger sofaen i hud. Da har putene en perforering slik at luften kommer ut av putene.

Velg i 8 forskjellige armlener: Her kan du finne det armlene som passer deg best. Noen ganger skal sofaen passe inn et spesielt sted, og da er det greit å ha forskjellige bredder på armlene å velge mellom. Armlene gjør også mye av sofaens utseende, og sofaen kan få forskjellige uttrykk om det har en moderne smalt armlene, eller et bredt klassisk armlene. Noen armlener har pute for deg som ønsker et mykere armlener, eller kanskje et sted å legge hodet?

Velg metall ben, eller treben i forskjellige farger: Bena i London Symphony er runde og 8cm høye. (Velger du er bredt armlene, er det en rektangulært ben som passer) Du kan velge mellom standard metall ben, eller et justerbart metall ben i aluminium eller sort. Med dette benet så kan du justere høyden ca. 2cm. Trebena kan leveres i forskjellige farger: ubehandlet, oljet, hvitoljet, gråoljet, valnøttfarget olje, Røkt(smoked) eller sort.

Velg funksjon: London Symphony modulsofa består stort sett av faste moduler, men har både en 1-seter modul med elektrisk recliner-funksjon, og en chaiselong-del med elektrisk recliner-funksjon. Dette er meget praktisk funksjon, der du har mulighet til å lene den bakover og få opp bena i hvileposisjon. Når denne ikke er i bruk er det nesten umulig å se den, da den går i ett med resten av sofaen. Når du velger denne funksjonen er det ekstra lurt å kjøpe til en nakkepute, slik at du for god støtte til hode og nakke.

Sovesofa: Ønsker du sovesofa mulighet kan du velge dette i 2,5-seter modulen. Her er sengen integrert nede i skroget, og den er enkelt å betjene. Det følger med en skumplastmadrass som oppbevares i sovesofamekanismen slik at du hverken ser den, eller merker noen stor forskjell. Dette er perfekt løsning i mange tilfeller, både i små leiligheter der seng og sofa er i ett, på hytta, eller hjemme hvis man ofte får overnattingsgjester.

Velg tilbehør: Ønsker du maksimalt ut av sofaen din, har London Symphony flott og praktisk tilbehør du kan kjøpe til. Det kan være lurt å kjøpe dette samtidig med sofaen, slik at du er helt sikker på å få tilbehøret i samme fargenyanser som sofaen. Du kan også selvfølge velge å kjøpe tilbehøret i en kontrast farge eller annet stoff.

Nakkepute: Nakkeputen finnes i 3 forskjellige varianter. Rund 44cm, Firkantet 53cm eller rund og slim Ø:18cm L:63-65cm. Alle tre er en pøll som er festet på et enkelt stativ. Denne plasseres bak en ryggpute slik at det er bare pøllen som stikker frem over ryggen. Dermed har du enkelt en forlengelse av ryggputen, og god støtte til nakken. Denne kan enkelt fjernes og plasseres der du måtte ønske.

Armlenepute: Armlene pute er en liten firkantet pøll pute som er festen på et mindre stativ enn nakkeputen. Denne skal plasseres mellom to seteputer, slik at du får et lite armlene ved siden av der du sitter. Denne kan enkelt fjernes og plasseres der du måtte ønske. Når du ser på ditt favoritt tv-program er det veldig behagelig å kunne lene seg mot et armlene å slappe av.

Pynteputer: Pynteputene leveres i forskjellige størrelser og design. Noen har knapp, pyntesøm, dun etc. Her er valgmuligheten mange. Pynteputene pynter opp sofaen, samtidig som de gir behagelig sittekomfort. Velg samme stoff som sofaen eller kanskje i en kontrast farge?

Pall: Pall/puff er et praktisk tilbehør som gir ekstra sitteplasser når du trenger det. Det kan også brukes ved siden av sofaen, og gi fotstøtte hvis du ønsker en fleksibel chaiselong-løsning. Pallene leveres i forskjellige størrelser og kan bestilles med samme ben og bekleding som sofaen.

Velg stoff/hud og farger: Et tekstil skal berike et møbel, gi det identitet og gjenspeile din personlige stil. Med London Symphony kan du velge fra vår store kolleksjon innen tekstil, hud og farger.

 

Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker å spesialbestille en modulsofa, eller kom og besøk oss i butikken.

Varenummer: TÅ156002024040043330

Mål

Farge
Dark Blue
Benfarge
Svart

Produktmål

Lengde
335
cm
Bredde
229
cm
Dybde
148
cm
Høyde
85
cm

Emballasjemål

Antall kolli
4
Antall kolli
Totalvekt
144
kg
Totalvolum
3,190886
Kolli 1 - Lengde
94
cm
Kolli 1 - Bredde
86
cm
Kolli 1 - Høyde
70
cm
Kolli 1 - Volum
0,56588
Kolli 1 - Vekt
30
kg
Kolli 2 - Lengde
153
cm
Kolli 2 - Bredde
86
cm
Kolli 2 - Høyde
66
cm
Kolli 2 - Volum
0,868428
Kolli 2 - Vekt
35
kg
Kolli 3 - Lengde
141
cm
Kolli 3 - Bredde
86
cm
Kolli 3 - Høyde
53
cm
Kolli 3 - Volum
0,642678
Kolli 3 - Vekt
42
kg
Kolli 4 - Lengde
150
cm
Kolli 4 - Bredde
94
cm
Kolli 4 - Høyde
79
cm
Kolli 4 - Volum
1,1139
Kolli 4 - Vekt
37
kg