Troels Denmark

London Symphony Modulsofa

Et populært oppsett i vår modulsofa London Symphony. Oppsettet er en åpen hjørneløsning som består av 3 moduler. Dette oppsettet finnes både venstre o...
Les mer
  • Et populært oppsett - Bestselger
  • Modulsofa - Mange valgmuligheter
  • God sittekomfort
Et populært oppsett i vår modulsofa London Symphony. Oppsettet er en åpen hjørneløsning som består av 3 moduler. Dette oppsettet finnes både venstre og høyre. Trukket i et grått slitesterkt tekstil. (Best dark grey) og har metall ben.

London Symphony modulsofa: Dette er et av vårt eldste og mest solgte modulsofa system gjennom mange år. Her har du store valg muligheter innen moduler, størrelser, armlener, tilbehør, ben og tekstil/hud farger.

Du kan velge 3 forskjellige sittekomforter:
Standard sittekomfort: har 35kg kaldskum i seteputene og ryggputene, dette gir en middels myk følelse.

Ønsker du en fastere eller mykere sittekomfort kan du velge dette mot et tillegg i prisen. (+5%)

Fast sittekomfort: har 45kg kaldskum i seteputene og 35kg i ryggputene.
Myk sittekomfort: har 35kg kaldskum i setepute med duntopp og 35kg kaldskum i ryggputene.

Velger du derimot et oppsett i hud, så er innholdet i ryggputene en blanding av revet latex og sillikonfiber.

Både seteputene og ryggputene er vendbare, slik at putene kan snus og brukes på begge sider. Denne gjelder da ikke hvis du velger sofaen i hud. Da har putene en perforering slik at luften kommer ut av putene.

Velg i 8 forskjellige armlener: Her kan du finne det armlene som passer deg best. Noen ganger skal sofaen passe inn et spesielt sted, og da er det greit å ha forskjellige bredder på armlene å velge mellom. Armlene gjør også mye av sofaens utseende, og sofaen kan få forskjellige uttrykk om det har en moderne smalt armlene, eller et bredt klassisk armlene. Noen armlener har pute for deg som ønsker et mykere armlener, eller kanskje et sted å legge hodet?

Velg metall ben, eller treben i forskjellige farger: Bena i London Symphony er runde og 8cm høye. (Velger du er bredt armlene, er det en rektangulært ben som passer) Du kan velge mellom standard metall ben, eller et justerbart metall ben i aluminium eller sort. Med dette benet så kan du justere høyden ca. 2cm. Trebena kan leveres i forskjellige farger: ubehandlet, oljet, hvitoljet, gråoljet, valnøttfarget olje, Røkt(smoked) eller sort.

Velg funksjon: London Symphony modulsofa består stort sett av faste moduler, men har både en 1-seter modul med elektrisk recliner-funksjon, og en chaiselong-del med elektrisk recliner-funksjon. Dette er meget praktisk funksjon, der du har mulighet til å lene den bakover og få opp bena i hvileposisjon. Når denne ikke er i bruk er det nesten umulig å se den, da den går i ett med resten av sofaen. Når du velger denne funksjonen er det ekstra lurt å kjøpe til en nakkepute, slik at du for god støtte til hode og nakke.

Sovesofa: Ønsker du sovesofa mulighet kan du velge dette i 2,5-seter modulen. Her er sengen integrert nede i skroget, og den er enkelt å betjene. Det følger med en skumplastmadrass som oppbevares i sovesofamekanismen
Varenummer: TÅ15613

Mål

Farge
Mørk Grå
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Best

Produktmål

Lengde
214
cm
Bredde
257
cm
Dybde
88
cm
Høyde
85
cm

Emballasjemål

Antall kolli
3
Antall kolli
Totalvekt
97
kg
Totalvolum
2,21897
Kolli 1 - Lengde
167
cm
Kolli 1 - Bredde
90
cm
Kolli 1 - Høyde
65
cm
Kolli 1 - Volum
0,97695
Kolli 1 - Vekt
44
kg
Kolli 2 - Lengde
128
cm
Kolli 2 - Bredde
86
cm
Kolli 2 - Høyde
65
cm
Kolli 2 - Volum
0,71552
Kolli 2 - Vekt
29
kg
Kolli 3 - Lengde
90
cm
Kolli 3 - Bredde
90
cm
Kolli 3 - Høyde
65
cm
Kolli 3 - Volum
0,5265
Kolli 3 - Vekt
24
kg